Taurus Posted October 28, 2018 Share Posted October 28, 2018 10 godzin temu, grzesiek_73 napisał: Albo ktoś jest człowiekiem, albo skurw...em - ja mam taki podział Dokladnie!!! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
grzesiek_73 Posted October 29, 2018 Share Posted October 29, 2018 W dniu 28.10.2018 o 09:49, powolny napisał: Sory ,wiem że nie na temat , swój powyższy post też tak strzeliłem z dupy , nie wiedziałem , że tu nie wolno żartować . No co Ty? Nie przepraszaj, bo nie masz za co Wiem, że piszesz posty z "przymrużeniem oka" Ste-fan - chyba zbyt poważnie, odebrał mój post (a chiński boot, pisze dalej, jak pisał) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ste-fan Posted October 29, 2018 Share Posted October 29, 2018 Sorry panowie, macie rację. Często zbyt emocjonalnie podchodzę do tematów. Na emotikony rzeczywiście nie zwróciłem uwagi i wyszło jak wyszło. Swoją drogą, do końca nie wiadomo, czy ktoś nie robi dobrej miny do złej gry ? 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
bankus Posted October 29, 2018 Share Posted October 29, 2018 no ale wracając.....nie da sie jakoś tej chińszczyzny, a teraz jeszcze czego innego zblokować? Ten numer powtarza się tu nie pierwszy raz. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
trombel Posted March 7, 2021 Share Posted March 7, 2021 gdzie w ustawieniach mógłbym zmienić layout forum? Na telefonie mam fajne ciemne tło natomiast na PC forumka jest w białych kolorach z niebieskimi tematami wątków Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ajk4send Posted October 25, 2021 Share Posted October 25, 2021 W Firefoksie aplet osadzania załączników zajmuje całe pole odpowiedzi w wątki. Nie jestem w stanie napisać odpowiedzi w wątku. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Taurus Posted October 5, 2022 Share Posted October 5, 2022 Cos Forum mi kuleje.Przy logowaniu wyswietlami sie info ( Cos poszlo nie tak.Prosze sprobowac ponownie ) jak juz zaskoczy wszystko jest OK , jednak przy zmianie dzialow czy wylogowaniu sie jest ten sam "problem" Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mototurysta Posted October 6, 2022 Share Posted October 6, 2022 U mnie dziś to samo Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Taurus Posted October 7, 2022 Share Posted October 7, 2022 Ja pierdziu , teraz jak sie tylko kliknie FSM ,wyswietla sie info :Cos poszlo nie tak.Prosze sprobowac ponownie. Na dodatek czesc strony zaslaniaja reklamy masakra . ale szalot sie zrobil Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mototurysta Posted October 8, 2022 Share Posted October 8, 2022 No właśnie to wygląda tak : co klik to reklama . Może to o to chodzi ? Za każdym razem po błędzie serwera małe dofinansowanie 🤔Jeśli dzięki temu forum ma działać ... no trza się przyzwyczaić 😉 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Taurus Posted October 8, 2022 Share Posted October 8, 2022 1 godzinę temu, mototurysta napisał: Za każdym razem po błędzie serwera małe dofinansowanie 🤔Jeśli dzięki temu forum ma działać ... no trza się przyzwyczaić 😉 Jak sie to mowi : Starego psa nowych sztuczek bedzie ciezko nauczyc no ale............. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
grzesiek_73 Posted October 23, 2022 Share Posted October 23, 2022 Reklamy tak trochę jak ze stron "dla dorosłych" (na które, oczywiście nie wchodzę, znam tylko ze słyszenia) "Członek będzie stał jak kamień" I ta focia modelki z "lukrem" na buźce Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Taurus Posted November 29, 2022 Share Posted November 29, 2022 Ale tu na FSM jest glosno.Prawie jak w rodzinnym grobowcu 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mototurysta Posted November 30, 2022 Share Posted November 30, 2022 Jak było lato to wszyscy jeździli i nie mieli czasu pisać . A teraz to same niedźwiedzie ... zasypiają na zimę 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ajk4send Posted November 30, 2022 Share Posted November 30, 2022 36 minut temu, mototurysta napisał: Jak było lato to wszyscy jeździli i nie mieli czasu pisać . A teraz to same niedźwiedzie ... zasypiają na zimę W styczniu planuję relację, o ile forum jeszcze będzie działać. Wieje tu wicher przez małe w. 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
grzesiek_73 Posted December 23, 2022 Share Posted December 23, 2022 W dniu 30.11.2022 o 09:39, ajk4send napisał: Wieje tu wicher przez małe w. Proszę mi tu nie obrażać, kolegi Wicher'a Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mototurysta Posted December 23, 2022 Share Posted December 23, 2022 6 godzin temu, grzesiek_73 napisał: Proszę mi tu nie obrażać, kolegi Wicher'a To nie obraza . Raczej przytyk do nas , że piszemy od wielkiego dzwona . Jednak jak był Wicher to jakoś tak więcej życia na forum było . Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted December 26, 2022 Share Posted December 26, 2022 W dniu 23.12.2022 o 14:55, mototurysta napisał: Jednak jak był Wicher to jakoś tak więcej życia na forum było . W kwestii interakcji na forum może i tak było. Były tutaj jeszcze inne osoby, które wnosiły sobą czy treściami tutaj zamieszczanymi bardzo dużo. Gdzie one są? Gdzie garstka ludzi z garstki? Wspominałem tutaj kiedyś, na podstawie obserwacji wątku "wycieczkowego", że to forum właściwie upadło już dawno temu na rzecz innych platform społecznościowych, co wcale mi się nie podobało i nie podoba do tej pory, ale cóż, tak po prostu jest i trzeba się z tym pogodzić. W temacie integracji poza ekranowej, czyli jazdy na motocyklu, to było również bardzo słabo, więc przeniosłem swoje działania w inne miejsce, bo nie widziałem sensu pisania tutaj do siebie samego. Ja już tutaj nie wrócę, ale gdyby ktoś chciał się spotkać, pogadać i co najważniejsze spędzić wspólnie czas w siodle motocykla, albo nie ma pomysłu na weekendową wycieczkę, to zapraszam. Wiecie gdzie mnie znaleźć. Wiem, że niektórym wspólne wycieczki przypadły do gustu, wiem też że niektórym nie, ale tak to jest nie wszystkim da się dogodzić, nie zawsze różnym ludziom o różnych upodobaniach i zwyczajach udaje się po prostu dograć, dogadać, co mnie akurat w ogóle nie dziwi, ale jednak niektórzy mają z tym kłopoty. Odwracają się na pięcie bez słowa, słuch po nich ginie, ale cóż, rozumiem szanuję, po nich i tak przychodzą kolejni, którzy chcą sprawdzić, czy to dla nich... Zostawiam to tym osobom do własnej oceny, sami sobie to muszą przerobić pod własną kopułą, sami wiedzą czego potrzebują... Pozdrawiam tradycyjnym śląskim okrzykiem YNO JAZDA! 1 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Taurus Posted December 27, 2022 Share Posted December 27, 2022 Czasy jak jeszcze Gixxer ITP Osoby aktywni byli raczej nie wroca , jednak nadzieja jeszcze jest na powrot do Zycia tego Forum. Ps.Co innego nie zostalo jak nadzieja ! Najwazniejsze jest (ze...aj sie a nie daj sie) Rowniez Pozdrawiam Wszystkich pozytywnie nawiedzonych 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
grzesiek_73 Posted December 27, 2022 Share Posted December 27, 2022 Może kiedyś fora internetowe powrócą, jak płyty winylowe Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Taurus Posted December 27, 2022 Share Posted December 27, 2022 18 minut temu, grzesiek_73 napisał: Może kiedyś fora internetowe powrócą, jak płyty winylowe Dokladnie.Dzisiaj w Media Markcie CDow tyle co kot naplakal , ale za to Plyt od zaj.....bania. Jestem dosc pewny ze tu na FSM tez tak bedzie. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted December 27, 2022 Share Posted December 27, 2022 2 godziny temu, Taurus napisał: Co innego nie zostalo jak nadzieja Wierząc w nadzieję, mądrzy ludzie działają, głupcy wierzą że coś samo się wydarzy. Problem tylko w tym, że to co tutaj panuje to beznadzieja... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mototurysta Posted January 11 Share Posted January 11 Ooo w końcu mi forum zaczęło działać Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
MikiZ75 Posted January 14 Share Posted January 14 Niestety ale chyba RIP to forum. Sam o nim trochę zapomniałem bo nie było za dużo "moich" tematów. Po pół roku mojej nieobecności widzę, że Wicher całkiem się wymeldował usuwając nawet konto. Nowi wpadają z zapytaniem i oczekują odpowiedzi w 2 min; no dobra może w 5 minut - i tyle ich widziano. Miło widzieć jeszcze "starych", wiernych forumowiczów ale tak jakoś jak w polskim kinie "nuda..., nic się nie dzieje proszę Pana". Pozdrawiam i być może do przelotnego zobaczenia na trasie. Wszystkiego dobrego w tym roku dla wszystkich. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
powolny Posted January 15 Share Posted January 15 Wszyscy coraz bardziej okopujemy się w naszych Q-dołkach ,bo są wygodne ,ciepłe (mam nadzieję ) i można na wszystko i -kich patrzeć z góry . Troszkę f-buk zrąbał popularność forów (fór ? )wszelkich i nie było by z tym problemu ,gdyby nie to to ,że w nim silnik gna wciąż do przodu i wszystkie temat są wymieszane . Osobiście rozsiadając się przy kawce oglądam 4 fora i muszę przyznać ,że wszędzie flauta . Kilka razy próbowałem zorganizować małe spotkanie dla forumowiczów FŚM na komercyjnym Chudowie ,bo każdy tam trafi i odpowiedziały na te zaproszenia w sumie 3 ,słownie trzy osoby . Moje pierwsze forum i Club jeszcze do niedawna organizował co roku 2-3 spotkania ogólnopolskie ,a regionalnych było znacznie więcej . Teraz też już troszkę spadła ilość ,ale ludzie niezmiennie bardzo fajnie się na nich bawią . Chociaż ostatnio coraz mniej wylewni jesteśmy ,bo "co tam będę pisał ,inni napiszą " ,a innym też się nie chce . Najważniejsze jednak jest ,żeby jeździć ,cieszyć się tą jazdą i tymi widokami ,które mamy za oknem ,choćby kolejki ,ale do niej dojechałem motorkiem . https://photos.app.goo.gl/3Lgtcdiwi1VusPJCA Ten rok również zapowiada się ciekawie ,a co z tego wyjdzie ??? ,czas pokaże ,bo czasy parszywe. LWG 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts