Guest Posted November 19, 2014 Share Posted November 19, 2014 Z uwagi, że wiadomości PW się nie wysyłają proponuję tutaj wsadzać swoje uwagi dotyczące działania forum (od jakiegoś czasu). Zacznę od siebie: 1) nie działa przesyłanie wiadomości PW,2) zacina się przy przeglądaniu3) przy pisaniu tematów trzeba odświeżyć, żeby temat został zapisany i wysłany (tak samo z odpowiedzią w postach)4) przy ładowaniu forum często wyskakuje, że nie ma takiej strony :/ Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ArU Ninja Posted November 19, 2014 Share Posted November 19, 2014 Mam identyczne!Ale myślałem, że to coś z moim kompem, ale widzę, że jednak nie Mam nadzieje, że usterki zostaną szybko wyeliminowane... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
accord Posted November 19, 2014 Share Posted November 19, 2014 Mam identyczne!Ale myślałem, że to coś z moim kompem, ale widzę, że jednak nie Mam nadzieje, że usterki zostaną szybko wyeliminowane... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted November 19, 2014 Share Posted November 19, 2014 5) niektóre osoby nie mogą odpowiadać w postach :/ Wyskakuje, że "nie możesz odpowiedzieć..." Admini do dzieła, bo to już trochę trwa :/ Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ArU Ninja Posted November 19, 2014 Share Posted November 19, 2014 Śmiem wątpić Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
accord Posted November 19, 2014 Share Posted November 19, 2014 ... że mam identycznie czy szybko zostanie wyeliminowane? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
arczi137 Posted November 20, 2014 Share Posted November 20, 2014 Przy pisaniu posta Komunikat - Wiadomosc zapisywana, po odswierzeniu sie dopiero pojawia, czasami po kliknieciu enter posty sie dubluja ale widac to po odswierzeniu strony. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted November 20, 2014 Share Posted November 20, 2014 Zgłaszam jeszcze jeden problem: 6) nikt nie zdaje relacji z tego, czy ktoś ma zamiar to naprawić :/ Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
baltic Posted November 20, 2014 Share Posted November 20, 2014 To ja dorzucę jeden problem od siebie: u mnie nie działa opcja automatycznego logowania (zapamiętanie hasła). Za każdym razem muszę wpisać login i hasło i już mnie to wkurza. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
madness Posted November 21, 2014 Share Posted November 21, 2014 Widocznie:a) nikt nie chce do nas pisaćb ) nikt nie chce, byśmy pisali do nichc) nikt nie chce czytać tego, co piszemyd) nikt nie chce, byśmy mieli dostęp do tego, co tu wypisują.Przejrzałem ich przebiegły plan 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
accord Posted November 21, 2014 Share Posted November 21, 2014 Widocznie:a) nikt nie chce do nas pisaćb ) nikt nie chce, byśmy pisali do nichc) nikt nie chce czytać tego, co piszemyd) nikt nie chce, byśmy mieli dostęp do tego, co tu wypisują.Przejrzałem ich przebiegły plan Wiedziałem że ktoś rozszyfruje ten przebiegły plan !! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
arkadio Posted November 21, 2014 Share Posted November 21, 2014 u mnie już wsio bangla jak powinno----- nie zapeszając *EDITwszystko działa poprawnie Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
madness Posted November 22, 2014 Share Posted November 22, 2014 Arkadio, Napisałeś ostatnio o niestosowaniu polskich znaków przez jednego z użytkowników fsm. "Wsio bangla" to akceptowana przez Ciebie forma gramatyczna? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted November 22, 2014 Share Posted November 22, 2014 Nie spamować ! U mnie dalej to samo. Czekam na poprawę. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kriszna Posted November 22, 2014 Share Posted November 22, 2014 To ja dorzucę jeden problem od siebie: u mnie nie działa opcja automatycznego logowania (zapamiętanie hasła). Za każdym razem muszę wpisać login i hasło i już mnie to wkurza.Też mnie wylogowywuje nagle O_o Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
arkadio Posted November 22, 2014 Share Posted November 22, 2014 Arkadio, Napisałeś ostatnio o niestosowaniu polskich znaków przez jednego z użytkowników fsm. "Wsio bangla" to akceptowana przez Ciebie forma gramatyczna?Dla mnie jest to zasadnicza różnica, czy ktoś używa polskich znaków w pisowni, czy używa mniej lub bardziej zróżnicowanej "gwary młodzieżowej" lub wstawia słowa zapożyczone z języka obcego Z dwojga złego dla mnie do przyjęcia jest to drugie.Więc edytowałem swój post espeszeli for ju *EDITNiestety, już forum przestało działać poprawnie, znowu nie można zobaczyć wysłanego tekstu bez odświeżenia strony Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted November 22, 2014 Share Posted November 22, 2014 Dla mnie jest to zasadnicza różnica, czy ktoś używa polskich znaków w pisowni, czy używa mniej lub bardziej zróżnicowanej "gwary młodzieżowej" lub wstawia słowa zapożyczone z języka obcego Z dwojga złego dla mnie do przyjęcia jest to drugie.Więc edytowałem swój post espeszeli for ju *EDITNiestety, już forum przestało działać poprawnie, znowu nie można zobaczyć wysłanego tekstu bez odświeżenia strony Ono nie przestało działać poprawnie bo od dawna jest zepsute i nikt tego nie naprawił Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
arkadio Posted November 22, 2014 Share Posted November 22, 2014 Ono nie przestało działać poprawnie bo od dawna jest zepsute i nikt tego nie naprawił Wczoraj jak pisałem tamtą wiadomość to mogłem ją wysłać bez problemu stąd moje wnioski, że się naprawiło (ktoś naprawił) , okazały się jednak mylne Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
accord Posted November 22, 2014 Share Posted November 22, 2014 Nie ma się co podniecać !!Konkurencyjne forum jest w agonii więc po co się martwić,po co zajmować się skomleniem maluczkichprzecież i tak nie ma dokąd iść !! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
madness Posted November 22, 2014 Share Posted November 22, 2014 Dla mnie jest to zasadnicza różnica, czy ktoś używa polskich znaków w pisowni, czy używa mniej lub bardziej zróżnicowanej "gwary młodzieżowej" lub wstawia słowa zapożyczone z języka obcego Z dwojga złego dla mnie do przyjęcia jest to drugie.Więc edytowałem swój post espeszeli for ju *EDITNiestety, już forum przestało działać poprawnie, znowu nie można zobaczyć wysłanego tekstu bez odświeżenia strony Połowiczna troska o polszczyznę. Za to pełna niekonsekwencja Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
GooseKat Posted November 24, 2014 Share Posted November 24, 2014 Forumowa koleżanka Malinka, nie ma możliwości odpowiadania na posty w tematach. Przydałoby się gdyby administracja forum w końcu ogarnęła siebie i niedziałające prawidłowo od dłuższego czasu forum. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted November 24, 2014 Share Posted November 24, 2014 Czy ktoś chociaż odpowie na tego posta z administracji? Czy olejecie nas ciepłym moczem i to co piszemy można sobie wsadzić głęboko w (_0_) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ArU Ninja Posted November 24, 2014 Share Posted November 24, 2014 Administracja by się obudziła gdyby ktoś pisał post pod postem a nie edytował - wtedy to przestępsto A że coś nie działa - co kogo to... Aczkolwiek widzę, żę posty już pokazują się normalnie - nie trzeba odświerzać - czyżby jakis superbohater się obudził? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted November 25, 2014 Share Posted November 25, 2014 Uwaga, sprawdzam reakcje adminów na łamanie regulaminu: GÓWNIANE FORUM! Będzie reakcja? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
DANVIELD Posted November 25, 2014 Share Posted November 25, 2014 Na chwile obecna - wkradł sie bład po aktualizacji zabezpieczeńi prawdopodobnie dzis lub jutro zostanie naprawiony ostatecznie.Może sie to także wiazac z brakiem dostepu do forum. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts