mototurysta Posted February 26, 2023 Share Posted February 26, 2023 No trochę ruchu jest , może się sezon zbliża 🤔 Wracając do tematu to mamy następnego . 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
raffa Posted February 26, 2023 Share Posted February 26, 2023 W dniu 26.02.2023 o 13:59, mototurysta napisał(a): No trochę ruchu jest , może się sezon zbliża 🤔 Wracając do tematu to mamy następnego . @Pchela https://www.motocykle.slask.pl/profile/212442-bada5531/ Zbliża się, zbliża chyba każdy z nas nie może się doczekać Wycwanili się, atakują grupkami: https://www.motocykle.slask.pl/profile/212444-bada456654/ Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mototurysta Posted February 28, 2023 Share Posted February 28, 2023 Można by pomyśleć że testują formy zabezpieczeń . Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
raffa Posted February 28, 2023 Share Posted February 28, 2023 Wg mnie raczej spamują robiąc sobie zaplecze do pozycjonowania tej stronki. Narzędzia odpowiedzialne za pozycjonowanie tym wyżej ustawiają stronę im więcej jest do niej odwołań na innych stronach w necie. No, to jeden z elementów oczywiście. A już się zorientował, że na forum się zorientowali i blokują mu co chwilę konta. Więc robi to regularnie. Wcześniej te posty wisiały po kilkanaście dni, a teraz znikają szybciej. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mototurysta Posted March 1, 2023 Share Posted March 1, 2023 https://www.motocykle.slask.pl/profile/212445-bada648987/ 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pchela Posted March 1, 2023 Share Posted March 1, 2023 Wykluczyłem rejestracje użytkowników z "bada" w nazwie. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mototurysta Posted March 1, 2023 Share Posted March 1, 2023 No to teraz mccarthy 🤣 . Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mototurysta Posted March 1, 2023 Share Posted March 1, 2023 Tak sobie teraz pomyślałem . Gdzie on te posty wrzuca . Może zmienić nazwę działu na polską ? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
raffa Posted March 1, 2023 Share Posted March 1, 2023 16 godzin temu, Pchela napisał(a): Wykluczyłem rejestracje użytkowników z "bada" w nazwie. No to dobrze, że na forach używam loginów powiązanych z imieniem, a ten z nazwiskiem zostawiłem sobie na tablicę rejestracyjną 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mototurysta Posted March 2, 2023 Share Posted March 2, 2023 Zmieniają te nicki https://www.motocykle.slask.pl/profile/212447-lawtonta/ Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
raffa Posted March 6, 2023 Share Posted March 6, 2023 @Pchela zablokowałeś w ogóle tworzenie nowych kont? Czy dali za wygraną? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pchela Posted March 8, 2023 Share Posted March 8, 2023 Trochę formularz rejestracji przebudowany, blokowanie IP, itp. i chyba luz na chwilę 2 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
raffa Posted March 14, 2023 Share Posted March 14, 2023 W dniu 8.03.2023 o 02:39, Pchela napisał(a): Trochę formularz rejestracji przebudowany, blokowanie IP, itp. i chyba luz na chwilę No i wygląda na to, że z sukcesem. Jeden 'normalny' użytkownik nam przybył Przynajmniej sądząc z nazwy... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Taurus Posted March 15, 2023 Share Posted March 15, 2023 Halo po drugiej stronie. Mam takie pytanie?Jestescie tez tak bombardowani reklamami , czy tylko ja mam ta przyjemnosc. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ajk4send Posted March 16, 2023 Share Posted March 16, 2023 9 godzin temu, Taurus napisał(a): Halo po drugiej stronie. Mam takie pytanie?Jestescie tez tak bombardowani reklamami , czy tylko ja mam ta przyjemnosc. Współczuję, Adblock u mnie załatwia sprawę. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
MikiZ75 Posted March 16, 2023 Share Posted March 16, 2023 11 godzin temu, Taurus napisał(a): Jesteście tez tak bombardowani reklamami , czy tylko ja mam ta przyjemność. Zależy na ile pozwolisz "Kukizom" AdBlock blokuje ale też później trzeba dodawać wyjątki. Ostatecznie musiałem go usunąć bo z czymś mi nie grał i nie przyjmował wyjątku. Nie jesteś sam - też mam trochę takich "przyjemności" Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
grzesiek_73 Posted March 19, 2023 Share Posted March 19, 2023 Mi częściowo blokuje, ale reklam i tak mam fest napakowane 👀 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pchela Posted April 7, 2023 Share Posted April 7, 2023 Reklamy są dodawane automatycznie przez system reklamowy Google Adsense. Ruch na forum jest mniejszy niż kiedyś, ale nadal koszt jego utrzymania jakiś tam jest (domena, hosting, licencja, aktualizacje, serwer wysyłki maili do powiadomień, itp.). Reklamy pozwalają w części to finansować. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Taurus Posted April 9, 2023 Share Posted April 9, 2023 W dniu 8.04.2023 o 00:02, Pchela napisał(a): Reklamy są dodawane automatycznie przez system reklamowy Google Adsense. Ruch na forum jest mniejszy niż kiedyś, ale nadal koszt jego utrzymania jakiś tam jest (domena, hosting, licencja, aktualizacje, serwer wysyłki maili do powiadomień, itp.). Reklamy pozwalają w części to finansować. W Takim razie wszystko jest w zakresie !!! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Taurus Posted April 18, 2023 Share Posted April 18, 2023 Czesc . Znowu Koreanski jest aktywny. https://www.motocykle.slask.pl/forum/509-ducati/ Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mototurysta Posted May 5, 2023 Share Posted May 5, 2023 Znów mamy dwa boty . Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pchela Posted May 5, 2023 Share Posted May 5, 2023 A było już tak dobrze. Działamy dalej żeby to ogarnąć. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts