Jump to content
Forum Śląskich Motocyklistów

Problemy z forum

Guest

Recommended Posts

22 godzin temu, komahomi napisał:

a jak se sama zmieniłaś? bo nazwę wyświetlania to można sobie nadać tylko przy rejestracji nowego użytkownika, chyba

Wchodzisz w ustawienia konta, tam jest zakładka u góry "Nazwa użytkownika" i tam masz pole do zmiany nazwy :)
Później, przy logowaniu, zmieniona nazwa wyświetlana staje się loginem (nie tak jak wcześniej że się logowało na starym loginie, ale nazwa wyświetlania była inna)

• Like 1

8 godzin temu, ruda zołza napisał:

Wchodzisz w ustawienia konta, tam jest zakładka u góry "Nazwa użytkownika" i tam masz pole do zmiany nazwy :)
Później, przy logowaniu, zmieniona nazwa wyświetlana staje się loginem (nie tak jak wcześniej że się logowało na starym loginie, ale nazwa wyświetlania była inna)

haaaaa i stało się :) Dzięki ruda :)

Ja mam takie dwie uwagi, w zasadzie kosmetyczne:

1. Jak klikam na >nieprzeczytane< to mam listę wątków, gdy klikam na wątek to nie ląduję na ostatnim poście, tylko na pierwszym i muszę przewijać.

2. Jak już przeczytam post, gdzieś na dole strony, to mi brakuje przycisku (podobnego jak w allegro), żeby wrócić na początek, na górę.

@ruda zołza eh to nie wiem, właśnie próbowałem z kilkoma różnymi fotami, w różnych formatach i rozmiarach i wszystkie się wgrywają, zapisują. tak że jak to mówią informatycy - nie wiem, u mnie działa. pokombinuj, może na innej przeglądarce by coś pomogło... ciężko więcej poradzić, jak się przed tym nie siedzi

@LBG

13 godzin temu, LBG napisał:

Ja mam takie dwie uwagi, w zasadzie kosmetyczne:

1. Jak klikam na >nieprzeczytane< to mam listę wątków, gdy klikam na wątek to nie ląduję na ostatnim poście, tylko na pierwszym i muszę przewijać.

2. Jak już przeczytam post, gdzieś na dole strony, to mi brakuje przycisku (podobnego jak w allegro), żeby wrócić na początek, na górę.

jak chcesz trafić do ostatniego wątku to nie klikaj na temat, tylko poniżej masz czas ostatniego dodanego wątku i ich ilość np:  2 godziny temu    310 replies

klikasz w czas, w tym przypadku w "2 godziny temu" i trafiasz do tego ostatniego dodanego.  co do guziczka "powrót do góry strony" rzeczywiście nie ma, a przydałby się

•  

3 godziny temu, Oloos napisał:

jak chcesz trafić do ostatniego wątku to nie klikaj na temat, tylko poniżej masz czas ostatniego dodanego wątku i ich ilość np:  2 godziny temu    310 replies

klikasz w czas, w tym przypadku w "2 godziny temu" i trafiasz do tego ostatniego dodanego.  co do guziczka "powrót do góry strony" rzeczywiście nie ma, a przydałby się

•  

Wiem, że jestem marudny.  Ale tym przyciskiem (o czym nie wiedziałem wcześniej :)) trafiamy tylko w ostatni post, a czasami bym chciał ze 3 od końca poczytać. No cóż, trzeba trenować używanie nowej stronki.

1 minutę temu, Anasazi napisał:

No chyba nie do końca, bo widzę tematy, które już nie powinny być wyświetlane.

U mnie OK. Przeczytam/wyświetlę temat i znika z >NIEPRZECZYTANE<.

tak SAMO PO >oznacz JAKO PRZECZYTANE< JUŻ WIĘCEJ NIE POJAWIAJĄ SIĘ NA LIŚCIE, AŻ DO nowego postu.  Ups! caps

Ja nie mam z tym problemów - Klikam Unread content i potem te kropki czy gwiazdki koło nazwy tematu (środkowy przycisk myszy żeby wyskoczyły w nowych kartach) - to przenosi do ostatniego nieczytanego posta, a jak czegoś już nie chcę czytać to daję Mark site read i po problemie.