ruda zołza Posted December 13, 2015 Share Posted December 13, 2015 22 godzin temu, komahomi napisał: a jak se sama zmieniłaś? bo nazwę wyświetlania to można sobie nadać tylko przy rejestracji nowego użytkownika, chyba Wchodzisz w ustawienia konta, tam jest zakładka u góry "Nazwa użytkownika" i tam masz pole do zmiany nazwy Później, przy logowaniu, zmieniona nazwa wyświetlana staje się loginem (nie tak jak wcześniej że się logowało na starym loginie, ale nazwa wyświetlania była inna) 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
arkadio Posted December 14, 2015 Share Posted December 14, 2015 8 godzin temu, ruda zołza napisał: Wchodzisz w ustawienia konta, tam jest zakładka u góry "Nazwa użytkownika" i tam masz pole do zmiany nazwy Później, przy logowaniu, zmieniona nazwa wyświetlana staje się loginem (nie tak jak wcześniej że się logowało na starym loginie, ale nazwa wyświetlania była inna) haaaaa i stało się Dzięki ruda Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ruda zołza Posted December 14, 2015 Share Posted December 14, 2015 12 godzin temu, arkadio napisał: haaaaa i stało się Dzięki ruda Spoczi 5 zł się należy xD Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ArU Ninja Posted December 15, 2015 Share Posted December 15, 2015 To jeśli już takie zmiany nastąpiły to jeszcze można było pousuwać konta użytkowników którzy nie zajrzeli tu juz przez jakiś okres czasu - np 6m-cy, rok? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
becker Posted December 15, 2015 Share Posted December 15, 2015 a kasa z reklam to niby skąd sie bierze? od usuwanych użytkowników czy zarejestrowanych? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted December 17, 2015 Share Posted December 17, 2015 Nie wiem dlaczego, ale do pewnych osób nie można wysłać pw. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ETZ Posted December 17, 2015 Share Posted December 17, 2015 Pewnie te osoby maja pełną skrzynkę,a mnie przy przełączaniu stron wylogowuje stale Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pchela Posted December 18, 2015 Share Posted December 18, 2015 1. Do jakich osób ? (prawdopodobnie właśnie miejsce na pocztę będzie problemem) 2. @ETZ co to znaczy przełączaniu stron ? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ruda zołza Posted December 23, 2015 Share Posted December 23, 2015 Zmieniono wygląd forum, na taki "fejsbukowy"… A zdjęcia w tle i tak się nie da ustawić xD Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pchela Posted December 23, 2015 Share Posted December 23, 2015 Jak się nie da jak się da ? Po prawej stronie po najechaniu na tło pojawia się możliwość aktualizacji. http://www.motocykle.slask.pl/profile/1-pchela/ Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
LynxLynx Posted December 23, 2015 Share Posted December 23, 2015 Godzinę temu, ruda zołza napisał: Zmieniono wygląd forum, na taki "fejsbukowy"… A zdjęcia w tle i tak się nie da ustawić xD Dokładnie tak. Takie było moje pierwsze skojarzenie, zwłaszcza po wejściu na profil i zobaczeniu zdjęcia w tle Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Oloos Posted December 23, 2015 Share Posted December 23, 2015 da się, da się. wejść na profil i kliknąć grafika tła 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pchela Posted December 23, 2015 Share Posted December 23, 2015 @Oloos dzięki, nie da się lepiej wytłumaczyć Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
LBG Posted December 23, 2015 Share Posted December 23, 2015 Ja mam takie dwie uwagi, w zasadzie kosmetyczne: 1. Jak klikam na >nieprzeczytane< to mam listę wątków, gdy klikam na wątek to nie ląduję na ostatnim poście, tylko na pierwszym i muszę przewijać. 2. Jak już przeczytam post, gdzieś na dole strony, to mi brakuje przycisku (podobnego jak w allegro), żeby wrócić na początek, na górę. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ruda zołza Posted December 24, 2015 Share Posted December 24, 2015 15 godzin temu, Oloos napisał: da się, da się. wejść na profil i kliknąć grafika tła To że u Ciebie się da, nie znaczy że u wszystkich… Nie jestem aż tak głupia, żeby nie wiedzieć jak to trzeba zrobić. Wgrywam grafikę, a jej i tak nie ma. Więc się nie da Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pchela Posted December 24, 2015 Share Posted December 24, 2015 @ruda zołza dodaj może tą grafikę tutaj jako załącznik. Zobaczymy co może być nie tak i co można z tym zrobić Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Oloos Posted December 24, 2015 Share Posted December 24, 2015 @ruda zołza eh to nie wiem, właśnie próbowałem z kilkoma różnymi fotami, w różnych formatach i rozmiarach i wszystkie się wgrywają, zapisują. tak że jak to mówią informatycy - nie wiem, u mnie działa. pokombinuj, może na innej przeglądarce by coś pomogło... ciężko więcej poradzić, jak się przed tym nie siedzi @LBG 13 godzin temu, LBG napisał: Ja mam takie dwie uwagi, w zasadzie kosmetyczne: 1. Jak klikam na >nieprzeczytane< to mam listę wątków, gdy klikam na wątek to nie ląduję na ostatnim poście, tylko na pierwszym i muszę przewijać. 2. Jak już przeczytam post, gdzieś na dole strony, to mi brakuje przycisku (podobnego jak w allegro), żeby wrócić na początek, na górę. jak chcesz trafić do ostatniego wątku to nie klikaj na temat, tylko poniżej masz czas ostatniego dodanego wątku i ich ilość np: 2 godziny temu 310 replies klikasz w czas, w tym przypadku w "2 godziny temu" i trafiasz do tego ostatniego dodanego. co do guziczka "powrót do góry strony" rzeczywiście nie ma, a przydałby się Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pchela Posted December 24, 2015 Share Posted December 24, 2015 Tak wymaga to przyzwyczajenia, lub naszych modyfikacji na razie obserwujemy zachowania użytkowników. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Anasazi Posted December 24, 2015 Share Posted December 24, 2015 Brakuje mi opcji 'nowe watki od ostatniej wizyty' zamiast 'nieprzeczytane'. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
LBG Posted December 24, 2015 Share Posted December 24, 2015 3 godziny temu, Oloos napisał: jak chcesz trafić do ostatniego wątku to nie klikaj na temat, tylko poniżej masz czas ostatniego dodanego wątku i ich ilość np: 2 godziny temu 310 replies klikasz w czas, w tym przypadku w "2 godziny temu" i trafiasz do tego ostatniego dodanego. co do guziczka "powrót do góry strony" rzeczywiście nie ma, a przydałby się Wiem, że jestem marudny. Ale tym przyciskiem (o czym nie wiedziałem wcześniej :)) trafiamy tylko w ostatni post, a czasami bym chciał ze 3 od końca poczytać. No cóż, trzeba trenować używanie nowej stronki. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pchela Posted December 25, 2015 Share Posted December 25, 2015 21 godzin temu, Anasazi napisał: Brakuje mi opcji 'nowe watki od ostatniej wizyty' zamiast 'nieprzeczytane'. Tak naprawdę tak to działa, Poprawimy tłumaczenie. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Anasazi Posted December 25, 2015 Share Posted December 25, 2015 No chyba nie do końca, bo widzę tematy, które już nie powinny być wyświetlane. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
LBG Posted December 25, 2015 Share Posted December 25, 2015 1 minutę temu, Anasazi napisał: No chyba nie do końca, bo widzę tematy, które już nie powinny być wyświetlane. U mnie OK. Przeczytam/wyświetlę temat i znika z >NIEPRZECZYTANE<. tak SAMO PO >oznacz JAKO PRZECZYTANE< JUŻ WIĘCEJ NIE POJAWIAJĄ SIĘ NA LIŚCIE, AŻ DO nowego postu. Ups! caps Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
becker Posted December 27, 2015 Share Posted December 27, 2015 mnie brakuje ikonki (albo przeskoku) do ostatniego nieczytanego posta w danym temacie, jakos żeby bardziej widoczne to bylo albo cuś? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bebok. Posted December 27, 2015 Share Posted December 27, 2015 Ja nie mam z tym problemów - Klikam Unread content i potem te kropki czy gwiazdki koło nazwy tematu (środkowy przycisk myszy żeby wyskoczyły w nowych kartach) - to przenosi do ostatniego nieczytanego posta, a jak czegoś już nie chcę czytać to daję Mark site read i po problemie. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts