powolny Posted November 7, 2017 Share Posted November 7, 2017 Co do wsi Nieboczowy , budowany tam zbiornik będzie tzw. suchym polderem ,zalewać go będzie tylko fala powodziowa .Tak ,że jeszcze wszyscy chętni zdążą go odwiedzić .Z drugiej strony nie wiem czy będąc w okolicy przejechaliście się drogą z Bukowa do Odry ,jest to nowa droga wzdłuż wału , prościutka ,z minimalnym ruchem ,wykorzystywana bardzo często do ... wiecie czego . Tam padają rekordy . Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted November 7, 2017 Share Posted November 7, 2017 Eeeee po prostej to żadna frajda;) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted November 11, 2017 Share Posted November 11, 2017 Przemijanie. "Ważną rzeczą w życiu jest to, aby uwierzyć, że na nic w życiu nie jest za późno." "Każda mijająca minuta to kolejna szansa aby coś zmienić." "Wszystkie te chwile znikną w czasie jak łzy w deszczu." Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted November 12, 2017 Share Posted November 12, 2017 Suuuper. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
LBG Posted November 12, 2017 Share Posted November 12, 2017 kurde, mnie sie kojarzy z tym samospaleniem w Wawie Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted December 7, 2017 Share Posted December 7, 2017 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
powolny Posted December 9, 2017 Share Posted December 9, 2017 Rzadko robię zdjęcia ustawiane ,bo przeważnie walę w cel z siodła motorka ,a wychodzi co ma wyjść . Lubię jednak niekiedy walnąć troszkę prześwietloną i niedoświetloną ,fotkę a najlepiej wychodzą przy zachodach .W tym roku najbardziej podoba mi się ta Tym bardziej ,że przypomina jak chwilkę prędzej sam tam dyndałem .Jak ogląda się tego typu fotki na compie ,to ważny jest nawet kąt patrzenia ,a niekiedy zbyt duża ilość wilgoci w lufcie zepsuje ujęcie ,ale widać to dopiero przy odtwarzaniu ( nie mam filtrów ) . Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted April 3, 2018 Share Posted April 3, 2018 https://images82.fotosik.pl/1034/0a7a1f7c3d8beefcgen.jpg https://images81.fotosik.pl/1033/9fc80c80f0419aafgen.jpg Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted April 3, 2018 Share Posted April 3, 2018 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Taurus Posted September 1, 2018 Share Posted September 1, 2018 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted September 2, 2018 Share Posted September 2, 2018 Niezbyt artystycznie, ale co tam.... Wjazd do parku Durmitor - Czarnogóra Park Durmitor Rezerwat Uvac i meandry rzeki Uvac - Serbia Droga SH20 - Albania Gdzieś w Albanii... Davolja Varos(Miasto Diabła) - Serbia 3 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Piotrek. Posted September 3, 2018 Share Posted September 3, 2018 Świetne! Ja zamierzam się wybrać w przyszłym roku w tamte rejony ? A puki co to tylko pozazdrościć drogi i widoków ? 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted September 3, 2018 Share Posted September 3, 2018 Już po samej Czarnogórze zakrętów mam dosyć do przyszłego sezonu:) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Taurus Posted September 3, 2018 Share Posted September 3, 2018 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Farida Posted September 6, 2018 Share Posted September 6, 2018 W dniu 11.11.2017 o 18:08, Zajęc napisał: Przemijanie. "Ważną rzeczą w życiu jest to, aby uwierzyć, że na nic w życiu nie jest za późno." "Każda mijająca minuta to kolejna szansa aby coś zmienić." "Wszystkie te chwile znikną w czasie jak łzy w deszczu." mega ? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
grzesiek_73 Posted September 7, 2018 Share Posted September 7, 2018 W dniu 2.09.2018 o 22:47, Wicher napisał: Niezbyt artystycznie, ale co tam.... Wjazd do parku Durmitor - Czarnogóra Park Durmitor Widok na Bokę Kotorską Rezerwat Uvac i meandry rzeki Uvac - Serbia Jezioro Szkoderskie - Albania Droga SH20 - Albania Gdzieś w Albanii... Davolja Varos(Miasto Diabła) - Serbia Golubac nad Dunajem - Serbia A w mauzoleum Piotra II Petrowicia Niegosza byłeś? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted September 7, 2018 Share Posted September 7, 2018 Byłeś 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
grzesiek_73 Posted September 7, 2018 Share Posted September 7, 2018 7 godzin temu, Wicher napisał: Byłeś Oj! Zdziwiłbym się gdyby było inaczej Ale widzę, że Tobie również, chmury widok troszkę ograniczyły. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted September 7, 2018 Share Posted September 7, 2018 5 minut temu, grzesiek_73 napisał: Oj! Zdziwiłbym się gdyby było inaczej Ale widzę, że Tobie również, chmury widok troszkę ograniczyły. Nie było najgorzej Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
grzesiek_73 Posted September 7, 2018 Share Posted September 7, 2018 2 minuty temu, Wicher napisał: Nie było najgorzej Rzecz jasna... i tak jest pięknie Wydaje mi się, że ciężko trafić na krystaliczne powietrze,bo jest spora różnica temperatur i parująca Zatoka Kotorsaka. A wjeżdżałeś drogą P1 od Kotoru? Jak myśmy tam byli na przełomie lipca i sierpnia, to P1 była zamknięta. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted September 8, 2018 Share Posted September 8, 2018 Pieknie jest, to prawda. Chociaż nie ukrywam, że chyba najlepiej czułem się w okolicach Żabljaka. Nie było tak gorąco jak w okolicach Kotoru. Rano, bardzo rześko, w południe temperatura optymalna, za to wieczorne powroty do bazy brrrrr, paskuda W północnej części Czarnogóry też drogi bardziej mi odpowiadały. Więcej szybkich odcinków, obfitujących w dużą ilość dobrych winkli na dobrym asfalcie. Drogą P1 jechaliśmy(objechaliśmy ogólnie zatokę dookoła). To jest właśnie taka droga, która chyba bardziej zmusza cię do kontemplacyjnego stylu jazdy, zwłaszcza w okolicach Kotoru. Tu przystanek, tu zdjęcie, och, ach itd Natomiast odcinek Kotor-Cetinje, który prowadzi do monastyru Ostrog, już przed samym monastyrem, to mordęga Ogólnie fajne rejony. Dosyć dużo powłóczyliśmy się po Serbii, która chyba jest trochę niedoceniana, zapewne przez brak dostępu do morza. Musimy tam wrócić i do Albanii również, bo jest tam kilka fajnych miejsc i dróg, które chielibyśmy przemierzyć. Podobno SH 8 w Albanii jest malownicza Jak Nordkapp w przyszłym roku nie wypali, to być może wrócimy w tamte rejony Taką drogę dojazdową(na zdjęciu zaledwie kawałek i nie tak pokręcony jak jej reszta) mieliśmy do noclegu w miejscowości Njegusi w okolicach Kotoru, gdzie chwilę stacjonowaliśmy. To była dobra rozgrzewka na start, jak robiliśmy wycieczki po okolicy, ale jak już wracaliśmy po całym dniu buszowania, to momentami chciałem, żeby na początku tej drogi był guzik, który sprawia, że staje się prosta Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
becker Posted September 8, 2018 Share Posted September 8, 2018 czytam... oglądam ... i myśle sobie : a ch... nie bede gorszy i tez sie zaraz tam wybiore https://www.google.com/maps/@43.0664471,21.3174204,3a,34.5y,325.19h,87.39t/data=!3m9!1e1!3m7!1smCR5MdSI_bBRwUdW9nSVkw!2e0!7i13312!8i6656!9m2!1b1!2i41 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted September 22, 2018 Share Posted September 22, 2018 W dniu 6.09.2018 o 23:52, Farida Patrycja napisał: mega ? Dziękuję. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Taurus Posted January 20, 2019 Share Posted January 20, 2019 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Taurus Posted January 20, 2019 Share Posted January 20, 2019 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts