Taurus Posted May 8, 2021 Share Posted May 8, 2021 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Taurus Posted May 26, 2021 Share Posted May 26, 2021 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Taurus Posted May 27, 2021 Share Posted May 27, 2021 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
grzesiek_73 Posted May 29, 2021 Share Posted May 29, 2021 Łooo To nie jest tak źle z tą pogodą, jak można się kąpać (w prawdzie w ciuchach, ale można) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Taurus Posted July 6, 2021 Share Posted July 6, 2021 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Taurus Posted July 27, 2021 Share Posted July 27, 2021 Pare takich sobie fotek. Ladna roslinka rosnie sobie i to pod blokiem 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
grzesiek_73 Posted August 1, 2021 Share Posted August 1, 2021 Hmmmm... Ta Honda byłaby dobrym rozwiązaniem dla kolegi Krizi - co szuka drugiego moto .................................................................................................................................................................................................. "Wypisałem sobie co bym chciał od 2 moto lecz ciężko mi znaleźć maszynę która by miała wszystkie te wymagania które sobie wypisałem ale może ktoś coś podpowie. Głównie zależy mi na tym by moto: - miało wygodną pozycje za kierownicą (fajnie jakby były jakieś uchwyty z tyłu dla pasażera) - miało w miarę niską wagę ( chudzielec ze mnie a wolę mieć maszynę którą po wywrotce uda mi sie samemu podnieść dlatego głownie też wybierałem ścigacze bo są w miarę lekkie) - ochrona przed wiatrem (nie chodzi tu o w pełni obudowany plastikami moto ale coś na wzór Bandit-a S czy Fazer-a S ) - pojemność nie ma wielkiego znaczenia ale fajnie jakby maszyna mogła się rozpędzić chociaż do 180 hehe - moto będzie raczej używany do wyjazdów na jakieś zwiedzanie albo wybrać się gdzieś na weekend pod namiot" ..................................................................................................................................................................................................... Wygodna pozycja jest Z tyłu uchwyt dla pasażera jest Może niskiej wagi nie ma, ale raczej się nie przewróci Ochrona przed wiatrem jest W pełni zabudowany plastikami nie jest 180 poleci można nim pozwiedzać i jak najbardziej pod namiot na weekend, też się nada 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Taurus Posted August 27, 2021 Share Posted August 27, 2021 W dniu 1.08.2021 o 23:51, grzesiek_73 napisał: Hmmmm... Ta Honda byłaby dobrym rozwiązaniem dla kolegi Krizi - co szuka drugiego moto No niestety ta Honda nie jest na sprzedaz Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
grzesiek_73 Posted August 27, 2021 Share Posted August 27, 2021 3 godziny temu, Taurus napisał: No niestety ta Honda nie jest na sprzedaz Tego nie wiemy. Może właściciel nie otrzymał jeszcze "Niemoralnej propozycji" Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted August 28, 2021 Share Posted August 28, 2021 Nie potrafię dostrzec ani grama artyzmu w moich zdjęciach i uważam, żem nie godzien tego tematu, bo niektórzy dali tutaj swoje próbki najwyżej próby czy tam lotów i wypadam przy nich gorzej niż blado Od kilku lat w ogóle nie przykładam się do tego tematu. Nawet aparat sprzedałem. Tryb AUTO, wyceluj, je*nij w przycisk migawki i lecim dalej.... Teraz nastał taki czas, że mniej sobie latamy z żonką po okolicy bliższej i dalszej, to stare foteczki sobie przeglądam, wertuję i kataloguję, jakieś wspomnienia tez mnie doganiają i ludzie, których dawno nie widziałem, zapomnieliśmy o sobie przez te lata minione. Wrzucem kilka żeby zaniżyć poziom......... Fotki z google, więc jakość obcięta.... Nijak ma się do tematu wiadomo, ale chciałbym zaznaczyć, że w 2005 roku starałem się godnie reprezentować to forum na norweskiej ziemi, i jak tylko było to możliwe, to wszędzie nosiłem forumowe barwy Nato Days 2012. Nic szczególnego, ale lubię to zdjęcie, bo przypomina mi czasy, kiedy ta impreza była w rozkwicie...... To chyba jakaś stara Gilera(jej zbiornik ), którą mój znajomy wyciągnął z szopy i wystartował nią w rajdzie Klamot w 2013 roku.... Wichrowe czasy off roadowe. Jedna z ekip na trasie, któregoś rajdu Choinki.....2014. Nazwa była adekwatna do stylu ich jazdy. Zawsze na pełnej kicie Czasy Beemwjuuu.....Nie wiem co ta fota miała przedstawiać, czy wyrażać. Może to, że Beemwju nie wygląda dobrze w czerni i bieli? Człowiek, kontra Bieszczady. Mój dawno niewidziany kolega, z którym potrafiliśmy wiele wychlać i wiele wypalić Jak przeglądam stare fotki z wyjazdów w Biesczad, to mam nieodparte wrażenie, ze trzeźwi byliśmy zazwyczaj w momencie przyjazdu i wyjazdy z tej pięknej krainy Gęsta zabudowa Pragi.......jest gęsta, ale to wie każdy kto tam był, a to zdjęcie....no nie wiem po co je trzymam To zdjęcie mówi, że w Rumunii w 2017 roku padał deszcz Co przedstawia to zdjęcie, albo jakie stawia pytanie? Czy w 2007 modne były bakobrody średniej długości ? Wyjebka. Ramoneska, odnzaka zlotowa i diversiona skręcona z trzech innych Nikt mi nie powie, że jak się miało apart na "kliszę", to nie robiło się głupich zdjęć, bo filmu było szkoda Chyba 1999 rok. 3 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
MikiZ75 Posted August 29, 2021 Share Posted August 29, 2021 Wicher, te stare "kliszowe" mają swój urok a szczególnie wspomnienia związane z tym okresem. Później, przy cyfrówkach u mnie nastał czas klikania wszystkiego co się rusza i miałem nawet taki okres gdzie klikałem np. całą trasę (wówczas) Ostróda - Katowice kierując busem. Później były już bardziej "przemyślane" zdjęcia a teraz łapię się na tym, że jadę, oglądam i nie robię zdjęć; chyba telefon mało ergonomiczny się zrobił a może to coś innego... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
grzesiek_73 Posted August 29, 2021 Share Posted August 29, 2021 Ostatnio przewodnik mile wspominał, czasy aparatów "kliszowych" Przez pierwszą część wycieczki ludzie robili fotki, do wykończenia "filmu" a później mogli go już spokojnie słuchać Teraz mają ogromne karty pamięci i fotki pstrykają cołki czos 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Taurus Posted October 15, 2021 Share Posted October 15, 2021 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
powolny Posted October 16, 2021 Share Posted October 16, 2021 Zakładki nie działają . Jak widzę woda nie tylko mnie ostatnio wciąga ? ,pociąga ? . W tym sezonie nową zajawkę dzieliłem z tą motocyklową Szkoda ,że z powodu uwielbienia ciepełka ,przez cała zimę mam ... flautę . Link do tegowakacyjnej przygody . https://photos.app.goo.gl/DotFnhbyy9tSBLcC6 3 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
grzesiek_73 Posted October 16, 2021 Share Posted October 16, 2021 Te pierwsze fotki na wodzie, to Kanał Gliwicki? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
powolny Posted October 16, 2021 Share Posted October 16, 2021 Dokładnie początek kanału ,ponieważ km "0" znajduje się w Kędzierzynie Koźlu . 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
RadP Posted October 17, 2021 Share Posted October 17, 2021 Takie tam, w starym kamieniołomie? Zdjęcia niestety robione telefonem. 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted October 23, 2021 Share Posted October 23, 2021 Z tego tygodnia, brykanko po jesiennych liściach Okolice Krupskiego Młyna. Gdzieś w okolicach Wielowsi... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Taurus Posted October 23, 2021 Share Posted October 23, 2021 Godzinę temu, Wicher napisał: Z tego tygodnia, brykanko po jesiennych liściach Okolice Krupskiego Młyna. Gdzieś w okolicach Wielowsi... Cos nie umie fotek otworzyc. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted October 23, 2021 Share Posted October 23, 2021 Otwierasz z telefonu czy z kompa?? Na kompie widzę, z telefonu nie... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted October 23, 2021 Share Posted October 23, 2021 Z tego tygodnia, brykanko po jesiennych liściach Okolice Krupskiego Młyna. Gdzieś w okolicach Wielowsi... Jeszcze raz.... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Taurus Posted October 23, 2021 Share Posted October 23, 2021 56 minut temu, Wicher napisał: Otwierasz z telefonu czy z kompa?? Na kompie widzę, z telefonu nie... Z kompa Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted October 28, 2021 Share Posted October 28, 2021 Szybkie dwie stówki po pracy. Twardy dowód rejestracyjny odebrany, pogoda dzisiaj była super, więc trzeba było wykorzystać możliwości jakie dało to piękne popołudnie? Zabytkowy most kolejowy w miejscowości Nowa Cerekwia. Jest on nam dobrze znany, odwiedziliśmy go kilkukrotnie. Jeszcze niedawno remontowano tutaj drogę, a dużo wcześniej toczył się jakiś spór pomiędzy lokalną społecznością a PKP, które to chciało zlikwidować tą budowlę. To nas nieco zmartwiło i postanowiliśmy sprawdzić czy czasem po moście nie pozostały tylko wspomnienia. Budowla stoi nad doliną rzeki Troi. Wybudowany w 1907 roku w ramach budowy linii kolejowej z Baborowa do Opawy, którą to otwarto w 1909. Ruch osobowy na odcinku linii przebiegającym przez most został wstrzymany w 1991, a towarowy w 1992. Ostatni pociąg przejechał przez most w 1996. W 2016 roku obiekt został wpisany do rejestru zabytków. 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
grzesiek_73 Posted November 2, 2021 Share Posted November 2, 2021 W dniu 16.10.2021 o 19:56, powolny napisał: Dokładnie początek kanału ,ponieważ km "0" znajduje się w Kędzierzynie Koźlu . Już kilka razy miałem w planie Port Gliwice - Kędzierzyn Koźle, ale wstyd się przyznać... Jakoś nie wyszło A jak z czystością wody (nie chodzi o przejrzystość, raczej o zapach)? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Taurus Posted February 14, 2022 Share Posted February 14, 2022 Wiekszosc zjawisk wskazuje na zblizajaca sie wiosne Chlopakowi zrobilo sie zal Ja tez poczulem wiosne .Maly serwis przed sezonem Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts