victoryMP Posted March 24, 2022 Share Posted March 24, 2022 20 minut temu, mototurysta napisał: Hmmm . A ja nic nie widzę Okulary założyłes? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mototurysta Posted March 24, 2022 Share Posted March 24, 2022 ?już . Ale mi się wyświetla zakaz wjazdu . Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
victoryMP Posted March 24, 2022 Share Posted March 24, 2022 Dawno temu, jak bylem młody ,to jedna z moich koleżanek miała taki napis na majtkach. ZAKAZ WJAZDU. 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
victoryMP Posted March 24, 2022 Share Posted March 24, 2022 Parkowali my w innym miejscu. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Taurus Posted March 24, 2022 Share Posted March 24, 2022 4 godziny temu, mototurysta napisał: Hmmm . A ja nic nie widzę Tez nic nie widze Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
victoryMP Posted March 24, 2022 Share Posted March 24, 2022 Moze piliście taka wódkę co się nazywała ,,WISTULA,, ( chyba tak się nazywała) ludzie następnego dnia tracili wzrok!!! ( to było za komuny) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mototurysta Posted March 24, 2022 Share Posted March 24, 2022 Co by to nie było to fotka nie wyświetla się na kompie i na tel . Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
powolny Posted March 24, 2022 Share Posted March 24, 2022 No to dla tych "niewidzących" (sorki nie wiem od czego to może zależeć) ,zapodam link. https://photos.app.goo.gl/4CXxZJZDEaorYzGD8 jest to Piper Cub samolot o podobnych właściwościach lotnych do naszego RWD i nawet powstawały w podobnym czasie . Co do wycieczki ,to między zjazdem z "magurki" w kierunku g.Żar jest nadal wahadło i to z około5min interwałem . W sb.,nd. i w sezonie będzie tragedia . Za to później wracałem przez Biały Krzyż ( z pstrągiem w Galerii rzeźby za Szczyrkiem) i asfalt na tym odcinku jest już równy ,tak że można się bujać (przydarłem podesty ) . Na górze jeszcze śniegu prawie metr przy drodze i qrna zimniej niż w dolinie. Przez Wisłę też już spoko droga .Sory za offa . Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Taurus Posted March 24, 2022 Share Posted March 24, 2022 1 godzinę temu, victoryMP napisał: Moze piliście taka wódkę co się nazywała ,,WISTULA,, ( chyba tak się nazywała) ludzie następnego dnia tracili wzrok!!! ( to było za komuny) Ach.To byly czasy.Wistula (zemsta rolnika) albo J25 ( jabol za 25zl )Po tych uzywkach "dwa" dni sie zdychalo , oczywiscie jak sie bylo w formie Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted March 24, 2022 Share Posted March 24, 2022 Ja gustowałem w winie BYK, VALENTINO i znam jeszcze taki specjał (Wino) chyba z Podhalanskich Zakładów Przemysłu Owocowo-Warzywnego, się na to mówiło Patykiem Pisane. Jest ryzyko że piłem podróbkę, bo oryginał to chyba w Tarnowie rozlewany, ale nie pamiętam, za dużo tego wypiłem i mam dziury w pamięci Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
victoryMP Posted March 24, 2022 Share Posted March 24, 2022 3 godziny temu, Taurus napisał: Ach.To byly czasy.Wistula (zemsta rolnika) albo J25 ( jabol za 25zl )Po tych uzywkach "dwa" dni sie zdychalo , oczywiscie jak sie bylo w formie jak dobrze pamiętam(a jestem baaardzo stary )to było J23 to tez był pseudonim Hansa Klosa. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Taurus Posted March 24, 2022 Share Posted March 24, 2022 5 godzin temu, victoryMP napisał: jak dobrze pamiętam(a jestem baaardzo stary )to było J23 to tez był pseudonim Hansa Klosa. Znaczy sie ze tez mam dziury w pamieci Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mototurysta Posted March 25, 2022 Share Posted March 25, 2022 Wychodzi na to że ja tu za młodzika robię ? Z tanich win to mi się tylko Syriusz kojarzy . Jak były koncerty w Zabrzu w hali przy Matejki to takie były w sklepie Złoty Róg. 17 godzin temu, powolny napisał: No to dla tych "niewidzących" (sorki nie wiem od czego to może zależeć) ,zapodam link. https://photos.app.goo.gl/4CXxZJZDEaorYzGD8 O i teraz widziałem ? 17 godzin temu, powolny napisał: Sory za offa . Jest nas tak ogromne grono , że off to zjawisko mityczne ? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Taurus Posted May 3, 2022 Share Posted May 3, 2022 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mototurysta Posted May 5, 2022 Share Posted May 5, 2022 Dopiero dziś mi się otworzyły fotki . Wcześniej tylko białe było . Co to za okolice ? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Taurus Posted June 30, 2022 Share Posted June 30, 2022 W dniu 5.05.2022 o 11:00, mototurysta napisał: Co to za okolice ? Te fotki robilem w drodze nad jezioro Dümmer ca.50 km od zamieszkania.Tak ze nic wielkiego. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Taurus Posted December 27, 2022 Share Posted December 27, 2022 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mototurysta Posted December 27, 2022 Share Posted December 27, 2022 Widzę tylko dwa mega długie linki , które po otwarciu dają pusty ekran . Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
staszek_s Posted December 28, 2022 Share Posted December 28, 2022 U mnie widać zdjęcia. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts