Guest Posted October 26, 2019 Share Posted October 26, 2019 Dzięki Tomalos za opinię. Nie ukrywam, że na serię Galaxy zwróciłem uwagę na samym początku. Wydaje mi sie, że S9 byłby w zasięgu ręki. Zacząłem czytać też o wspomnianym przez Raffę P30 Pro. Wygląda to bardzo obiecująco Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted November 4, 2019 Share Posted November 4, 2019 Jakby ktos zastanawial sie, czy mozna telefonowac podczas jazdy.., rozwiewam watpliwosci.. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Taurus Posted November 4, 2019 Share Posted November 4, 2019 Nie wiedzialem ze starsze afryki mialy fabryczn montowane telefony.To co maja montowane nowe , Laptopy? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted November 4, 2019 Share Posted November 4, 2019 2 godziny temu, Taurus napisał: Nie wiedzialem ze starsze afryki mialy fabryczn montowane telefony.To co maja montowane nowe , Laptopy? Miały montowane, ale tylko na Afrykę No a nowe Afryki mają tablety seryjnie montowane, nie widziałeś?? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted November 4, 2019 Share Posted November 4, 2019 Jaki motocykl taka technika, Rd07a miala fabrycznie montowany telefon stacjonarny, no Panowie..... ;) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Taurus Posted November 4, 2019 Share Posted November 4, 2019 4 godziny temu, Wicher napisał: Miały montowane, ale tylko na Afrykę No a nowe Afryki mają tablety seryjnie montowane, nie widziałeś?? Dla mnie to jest nowosc , Afryki nie mialem Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
LBG Posted November 5, 2019 Share Posted November 5, 2019 13 godzin temu, Wicher napisał: No a nowe Afryki mają tablety seryjnie montowane, nie widziałeś?? Tak, Asusa: 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Taurus Posted November 5, 2019 Share Posted November 5, 2019 13 godzin temu, Natalia Cattiva napisał: Jaki motocykl taka technika, Rd07a miala fabrycznie montowany telefon stacjonarny, no Panowie..... Teraz jestem w domu . A no francja elegancja , super sprawa .Tez przydal by mi sie taki gadzet , jednak nie jestem przekonany do tego , czy moj pizdzik dal by sobie rade z ciagnieciem takiej przyczepki Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
LBG Posted November 5, 2019 Share Posted November 5, 2019 Jako prawdziwy motocyklista do tej przyczepki doczepiasz przyczepkę z moturem. :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Taurus Posted November 5, 2019 Share Posted November 5, 2019 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Taurus Posted November 9, 2019 Share Posted November 9, 2019 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Taurus Posted April 11, 2020 Share Posted April 11, 2020 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Taurus Posted August 7, 2020 Share Posted August 7, 2020 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
grzesiek_73 Posted August 8, 2020 Share Posted August 8, 2020 Już się o Ciebie martwiłem Ostatnio jakieś wirusy, kwarantanny, wypadki i takie tam... A Ty se, po prostu, na jakimś tam urlopie byłeś 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Taurus Posted August 8, 2020 Share Posted August 8, 2020 U mnie wszystko w porządku 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Taurus Posted August 15, 2020 Share Posted August 15, 2020 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted January 1, 2021 Share Posted January 1, 2021 Temat śpi. Zabrałem się za noworoczne porządki w folderach ze zdjęciami, więc może wrzucę kilka zwykłych, nieartystycznych zdjęć, bo takich "artist" nie potrafię robić...Jakość zapewne obcięta przez Google. Zdjęcia wykonane telefonem Huawei P30 Pro. 2020 Cmentarz wojenny w Kotowicach. Rezerwat przyrody Kamień-Grzyb. Made in Świętokrzyskie Walcownia Cynku Katowice. Zagubieni na śląskiej ziemi.. Ucieczki przed deszczem... Niemodlin. Na tym zamku kręcono sceny do filmu "Jasminum". Hum. Najmniejsze miasto świata. Kadr z kina drogi Szalone drogi. 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted January 1, 2021 Share Posted January 1, 2021 Pomnik Petrova Gora. Ogromny monument, popadający w ruinę... Szerokiej drogi Stańczyki. "Oto meżczyzna - oto kobietaNikt nie uwierzy, że się kiedyś kochali" Najpiekniejsze obrazy maluje natura... Surowość......winkli Wenecja... Passo San Boldo. Kalety. Amerykański elewator węglowy. Cmentarz ewangelicki w Toszku. 3 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
victoryMP Posted January 2, 2021 Share Posted January 2, 2021 oglądając fotki można tylko powzdychać i pozazdrościć. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted January 2, 2021 Share Posted January 2, 2021 Mam nadzieję, że w 2021 wszyscy będziemy mogli robić jeszcze lepsze fotki z jeszcze lepszych wycieczek Oby nas plandemia nie powstrzymała, czego wam wszystkim życzę. Jeszcze kilka fotek z archiwów. Jezioro Ochrydzkie, Albania (Honor 5X) Banjska Stena, Serbia(Honor 5X) Kopalnia uranu w Kletnie. Smacznego Meandry rzeki Uvac, Serbia. Opuszczona jednostka wojskowa w K.Koźlu (Canon g1X) Stary spichlerz (Canon G1X). Pyskowice. Nieboczowy (CanonG1X). Muzeum BMW, Monachium(Olympus XZ-2) Muzeum BMW, Monachium (Olympus XZ-2). 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Taurus Posted March 2, 2021 Share Posted March 2, 2021 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
grzesiek_73 Posted March 2, 2021 Share Posted March 2, 2021 5 minut temu, Taurus napisał: Zmieniłeś pojazd? 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Taurus Posted March 2, 2021 Share Posted March 2, 2021 1 godzinę temu, grzesiek_73 napisał: Zmieniłeś pojazd? Nie , nie zmienilem.Tam nie ma silnika opon i hamulce slabo dzialaja , a o ABSie to nawet nie wspomne 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
grzesiek_73 Posted March 3, 2021 Share Posted March 3, 2021 Ale emocje, podczas takiego zjazdu, pewnie spore Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Taurus Posted March 9, 2021 Share Posted March 9, 2021 Jak powyzej napisalm to nie jest dla mnie , wanna na lyzwach 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts