ruda zołza Posted January 18, 2015 Share Posted January 18, 2015 Może jakaś odpowiedź na temat? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
accord Posted January 18, 2015 Share Posted January 18, 2015 Na temat nie, ale mam taki sam problem jak Ty… Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ruda zołza Posted January 18, 2015 Share Posted January 18, 2015 Znaczy się że problem z alkoholem masz ?! Chcesz o tym porozmawiać ?? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
DANVIELD Posted January 18, 2015 Share Posted January 18, 2015 Cóz sądze że pora załozyc nowa grupe "anonimowi alkoholicy" XD Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ruda zołza Posted January 18, 2015 Share Posted January 18, 2015 Anonimowi to oni nie będą... Danvield, jak już spojrzałeś w ten temat, to weź coś ogarnij z tymi powiadomieniami -> nie odsyła do tematu tylko wyskakuje błąd. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
becker Posted January 27, 2015 Share Posted January 27, 2015 musze sie logowac za kazdym razem jak wejdę Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pchela Posted January 28, 2015 Share Posted January 28, 2015 musze sie logowac za kazdym razem jak wejdęmasz zaznaczone Anonimowi to oni nie będą... Danvield, jak już spojrzałeś w ten temat, to weź coś ogarnij z tymi powiadomieniami -> nie odsyła do tematu tylko wyskakuje błąd. jaki błąd ? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
baltic Posted January 28, 2015 Share Posted January 28, 2015 Sam zgłaszałem jakiś czas temu problem z logowaniem. Automatyczne logowanie w ogóle nie działało i za każdym razem trzeba było wpisywać login i hasło. U mnie ten problem notorycznie powraca raz na jakiś czas i nie mam pojęcia od czego to zależy. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
@Mickey Posted January 28, 2015 Share Posted January 28, 2015 Sam zgłaszałem jakiś czas temu problem z logowaniem. Automatyczne logowanie w ogóle nie działało i za każdym razem trzeba było wpisywać login i hasło. U mnie ten problem notorycznie powraca raz na jakiś czas i nie mam pojęcia od czego to zależy.Mam tak samo - zauważyłem, że jak łączę się przez Internet Explorer to mnie pamięta, a jak przez google chrome to muszę się za każdym razem logować mimo że mam zaznaczone żeby mnie pamiętał. Nie wiem czy to nie jest kwestia, że wychodzi nowa wersja przeglądarki i krzaczy, a że z różnych przeglądarek ludzie korzystają to jednym wszystko chodzi innym nie. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted January 28, 2015 Share Posted January 28, 2015 @Mickey@ dokładnie mam to samo. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
@Mickey Posted January 28, 2015 Share Posted January 28, 2015 @Mickey@ dokładnie mam to samo.To wygląda na to że to kwestia przeglądarki - Admin powinien przetestować funkcjonalność przynajmniej na kilku najpopularniejszych przeglądarkach. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
DANVIELD Posted February 9, 2015 Share Posted February 9, 2015 To kwestia ustawienia waszej przegladarki - sprawdźcie sobie czy wasza przegladarka ma zaznaczona funkcje składowania haseł,bo jezeli nie to po kazdym jej zamknięciu usuwa pliki tymczasowe, dlatego wpisujecie ponownie hasło i usera. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ruda zołza Posted February 9, 2015 Share Posted February 9, 2015 Danvield a co z tym co wrzucił alex. jakiś czas temu? Ja mam taki problem cały czas, powiadomienia o "Niedzielnej kawie" wyświetlają się jako %, i nie odsyłają do strony… Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
accord Posted February 9, 2015 Share Posted February 9, 2015 Danvield a co z tym co wrzucił alex. jakiś czas temu? Ja mam taki problem cały czas, powiadomienia o "Niedzielnej kawie" wyświetlają się jako %, i nie odsyłają do strony… Ja to się nie dziwię że Ci się % wyświetlają !! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ruda zołza Posted February 9, 2015 Share Posted February 9, 2015 Ja to się nie dziwię że Ci się % wyświetlają !! Hahahaha no o tym to ja nie pomyślałam hehehe Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
DANVIELD Posted February 9, 2015 Share Posted February 9, 2015 "Niedzielnej kawie" wyświetlają się jako %, Pewnie dlatego że w niedziele był pity alkohol zamiast wspomnianej kawy Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
@Mickey Posted February 9, 2015 Share Posted February 9, 2015 To kwestia ustawienia waszej przegladarki - sprawdźcie sobie czy wasza przegladarka ma zaznaczona funkcje składowania haseł,bo jezeli nie to po kazdym jej zamknięciu usuwa pliki tymczasowe, dlatego wpisujecie ponownie hasło i usera.Danvield, dzięki - sprawdziłem i znam przyczynę. Hasło było zapamiętane, ale nie wiem dlaczego zapamiętał dla tej strony również e-mail z hasłem i przy łączeniu się z forum przeglądarka miała zapamiętane dwa alternatywne logowania, albo po nicku, albo po mailu (tak rozumiem). Usunąłem to z mailem i teraz loguje się automatem przy wejściu na forum. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ruda zołza Posted February 9, 2015 Share Posted February 9, 2015 Pewnie dlatego że w niedziele był pity alkohol zamiast wspomnianej kawy Ja serio gadam z tymi powiadomieniami. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
TomekSHL Posted March 29, 2015 Share Posted March 29, 2015 W wątkach wyświetla mi tylko pierwszą stronę - nawet jeśli specjalnie wejdę na kolejną, a w pasku adresu pokazuje się np. page-166, to i tak mogę oglądać tylko pierwszą.... hmmm.. to pewnie nawet tej wiadomości nie przeczytam Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
krzychu64 Posted March 29, 2015 Share Posted March 29, 2015 Zamiast poprawić funkcjonalność, funkcjonalność się zje..ała. Nie można przeglądać kolejnych postów w tematach. Nie ma shoutbox-a na stronie głównej, jak również paska z nowo dodanymi tematami.Shit. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
arkadio Posted March 29, 2015 Share Posted March 29, 2015 Co jest ?!? Nie przerzuca mi stron w danym temacie, ZAWSZE JEST STRONA 1 powiedzmy z 30 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted March 29, 2015 Share Posted March 29, 2015 nawet nie wiem co napisali inni, bo nie mogę przejść na ostatnią stronę forum, ale zaś coś się zjeb...ło. Kiedy to minie? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pchela Posted March 29, 2015 Share Posted March 29, 2015 Prace trwają. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted March 29, 2015 Share Posted March 29, 2015 raz działa, raz nie Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pchela Posted March 29, 2015 Share Posted March 29, 2015 już powinno być ok Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts