Jump to content
Forum Śląskich Motocyklistów

Problemy z forum

Guest

Recommended Posts

• 2 weeks later...

musze sie logowac za kazdym razem jak wejdę

masz zaznaczone 

T1WcpS8.jpg

Anonimowi to oni nie będą...

Danvield, jak już spojrzałeś w ten temat, to weź coś ogarnij z tymi powiadomieniami -> nie odsyła do tematu tylko wyskakuje błąd. 

jaki błąd ?

Sam zgłaszałem jakiś czas temu problem z logowaniem. Automatyczne logowanie w ogóle nie działało i za każdym razem trzeba było wpisywać login i hasło. U mnie ten problem notorycznie powraca raz na jakiś czas i nie mam pojęcia od czego to zależy.

Sam zgłaszałem jakiś czas temu problem z logowaniem. Automatyczne logowanie w ogóle nie działało i za każdym razem trzeba było wpisywać login i hasło. U mnie ten problem notorycznie powraca raz na jakiś czas i nie mam pojęcia od czego to zależy.

Mam tak samo - zauważyłem, że jak łączę się przez Internet Explorer to mnie pamięta, a jak przez google chrome to muszę się za każdym razem logować mimo że mam zaznaczone żeby mnie pamiętał. Nie wiem czy to nie jest kwestia, że wychodzi nowa wersja przeglądarki i krzaczy, a że z różnych przeglądarek ludzie korzystają to jednym wszystko chodzi innym nie.

• 2 weeks later...

To kwestia ustawienia waszej przegladarki - sprawdźcie sobie czy wasza przegladarka ma zaznaczona funkcje składowania haseł,

bo jezeli nie to po kazdym jej zamknięciu usuwa pliki tymczasowe, dlatego wpisujecie ponownie hasło i usera.

Danvield, dzięki - sprawdziłem i znam przyczynę. Hasło było zapamiętane, ale nie wiem dlaczego zapamiętał dla tej strony również e-mail z hasłem i przy łączeniu się z forum przeglądarka miała zapamiętane dwa alternatywne logowania, albo po nicku, albo po mailu (tak rozumiem). Usunąłem to z mailem i teraz loguje się automatem przy wejściu na forum.

• 1 month later...

W wątkach wyświetla mi tylko pierwszą stronę - nawet jeśli specjalnie wejdę na kolejną, a w pasku adresu pokazuje się np. page-166, to i tak mogę oglądać tylko pierwszą.... hmmm.. to pewnie nawet tej wiadomości nie przeczytam :(