Jump to content
Forum Śląskich Motocyklistów

Jakiej muzyki sluchacie?

agata8423

Recommended Posts

• 3 weeks later...
  • 2 weeks later...
  • 2 weeks later...

Ostatnio wracam do starych klimatów.......

Ten kawałek do dzisiaj ryje mi banię, a to już tyle lat. Gimbaza może nie znać....

Z racji tego, że znam perfekcyjnie węgierski( :D ), to oczywiście słucham węgierskiego hip hopu, a ten utwór to już klasyka i doczekał się nawet kilku parodii ;) 

Ogólnie w temacie polskiego hip hopu, to lubię to co wychodzi spod reki Gibbsa....

I wszystko co wyda PRO8L3M. Uważam, że to jedni(a może jedyni) z najbardziej płonnych twórców w tym nurcie..... Uwielbiam kawałek Interpol :D 
Molly jest tez fajne, szczególnie w wersji instrumentalnej....

9 godzin temu, MikiZ75 napisał:

A jeśli ktoś lubi gitarki to współczesny Vivaldi i Beethoven w jednym czyli John Petrucci :)

Ladnie Gosciu  daje.Stylem muzyki przypomina mi Jasona Beckera.

Jesli ktos stoi na taki styl muzyki , to ponizej  jest bodajze ostatni z jego albumu zanim go choroba zlamala.

Edited by Taurus
  • Like 1

Pięknie. Uwielbiam gitarowych wirtuozów, być może dlatego, że kiedyś sam "pinkałem" i marzyło mi się zostać heavy metalowym gitarzystą ;) Cóż; włosy wyszły, umiejętności mizerne więc kupiłem motocykl ;)

Moim zdaniem Beethoven, Vivaldi czy Paganini to byli heavy metalowcy ówczesnych czasów dlatego wiele osób lubiących mocniejsze brzmienia lubią też muzykę klasyczną. 

Tina jakby urodziła się z gitarą ale są filmy jak zaczynała chyba w wieku 6 lat więc blisko prawdy; ale to nadal jedynie covery. Tak samo jak Dr.Viossy czy 331Erock z YT.

Kiedyś wałkowałem non stop kasetę, którą nagrałem z winyla, na którym był właśnie Jason Becker z kawałkiem Altitudes - genialne :)

skladanka-guitar-masters.thumb.jpg.113f13255e8301acc098ef991c8fe101.jpg

• Like 1