Baton93 Posted April 5, 2012 Share Posted April 5, 2012 Niedawno otwarty serwis motocykli, quadów i skuterów.Młode chłopaki, ale znają się na rzeczy.Od siebie serwis polecam, moi znajomi też do nich jeżdżą i wszystko spoko.Podobno dojeżdżają z lawetą po zepsute sprzęty nawet http://www.motocykliczni.pl Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dammjano Posted December 19, 2013 Share Posted December 19, 2013 A czy miał ktoś kontakt/oglądał wystawione do sprzedaży motocykle? Jest tam kilka ciekawych maszyn i chciałem zapytać czy może ktoś już u nich kupował lub chociaż oglądał co sprzedają? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
DANVIELD Posted January 7, 2014 Share Posted January 7, 2014 Byłem, to co klient chciał kupic, obejżałem, nie budziło zastrzezen, reszty nie sprawdzałem.Mysle że warto jechac Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted January 13, 2014 Share Posted January 13, 2014 Byłem, to co klient chciał kupic, obejżałem, nie budziło zastrzezen, reszty nie sprawdzałem.Mysle że warto jechac Dokładnie, jest tak jak pisze DANVIELD, któremu dziękuje za poradę i również polecam jego osobą w oględzinach moto Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
dragonas Posted February 20, 2014 Share Posted February 20, 2014 Byłem, znamSię chłopaki rozwijają Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Martin:) Posted March 11, 2014 Share Posted March 11, 2014 Też szukam opinii na ich temat. Aktualnie mają ciekawe maszyny w akceptowalnych dla mnie cenach, a że są w okolicy to chciałbym coś więcej wiedzieć. Może ktoś był/widział/słyszał coś więcej na ich temat? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Redmine Posted March 20, 2014 Share Posted March 20, 2014 Dołączam się do pytania poprzednika @Martin_91 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mareksmx Posted April 10, 2014 Share Posted April 10, 2014 Polecam! Naprawdę maja perełki, warte swojej ceny;) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kudlik Posted April 11, 2014 Share Posted April 11, 2014 Serwis jak najbardziej w porządku oceniam 5 na 5 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jacek_j27 Posted July 1, 2014 Share Posted July 1, 2014 A ja wlasnie u nich zakupilem swoja Kawe i poki co jest naprawde bardzo o'k. Uwazam, ze oferuja bardzo korzystna cene do jakosci oferowanych sprzetow. Kolejne moto prawdopodobnie tez u nich kupie, tym bardziej, ze jest opcja pozostawienia starego sprzeta w rozliczeniu. Co do serwisu, Piotr (mechanik) sprawia wrazenie kompetentnego goscia, ktory wie co mowi i co robi. Ale sprawdze to zima podczas serwisu posezonowego Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
icon Posted July 24, 2014 Share Posted July 24, 2014 Początkiem sezonu kupiłem u nich motocykl.Do dnia dzisiejszego zero niespodzianek.Wszystko zgodznie z opisem ogłoszenia, z rozmwą.Po kilku, kilkunastu dniach miałem kilka pytań odnośnie zakupionego sprzętu to bez problemu doradzili i pomogli.Friendly - polecam! 10/10!icon Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
inaa997 Posted August 20, 2014 Share Posted August 20, 2014 Chłopaki serwisują nasze moto ! I polecam !! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted March 22, 2015 Share Posted March 22, 2015 Nie jestem skory do dawania unfriendly, więc to tylko taki minus (ostatnio staram się być obiektywny). Ale najpierw plus: kupiłem tam motocykl. Zgodny z opisem, nawet z ceny zeszli i jeszcze dostarczyli sprzęt pod garaż.Minus: przyjechałem do nich z konkretnym problem. Źle zdiagnozowali usterkę. Wymienili świece, które pewnie i tak były do wymiany jednak to nie to było powodem usterki. Na korzyść jeszcze fakt posiadania lawety i szybkiej reakcji z ich strony jeśli chodzi o transport.P.S. Ale i tak jestem zadowolony z ich usługi Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
tom.tom Posted March 23, 2015 Share Posted March 23, 2015 Ja tam się zasadniczo nie znam i nie zamierzam ich oceniać. Rada uniwersalna - zawsze na oględziny jechać z "zimną głowa" znająca się na rzeczy.Pozwoli to zweryfikować opis sprzedającego... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted May 16, 2015 Share Posted May 16, 2015 No i minął jakiś czas i wróciłem po kolejne moto do chłopaków To chyba najlepsza rekomendacja jak klient wraca, bo jest zadowolony z ich usług Sprawdzony dostawca dwóch kółek Do motocykla dostałem full serwis, wszystko od ręki. Rano kupiłem, a kilka godzin później dostarczono mi pod dom motocykl Ceny atrakcyjne, serwis profesjonalny, da się ze wszystkim dogadać, jestem naprawdę zadowolony Polecam jeśli ktoś chce sprawdzony sprzęt i dobry serwis Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
TomekSHL Posted May 16, 2015 Share Posted May 16, 2015 luki, a co kupiłeś? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted May 16, 2015 Share Posted May 16, 2015 Biłem się z myślami, z finansami i możliwościami i pozostałem przy sprawdzonej marce: honda hornet, tyle że tym razem 900. Jak nauczę się jeździć dobrze to będzie coś nowszego i lepszego i pewnie zaś zakupione u chłopaków Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
nfs Posted May 16, 2015 Share Posted May 16, 2015 Gratulacje,widziałem u nich te dwa hornety. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted May 16, 2015 Share Posted May 16, 2015 Dzięki Grzesiek Na fz1n przyjdzie jeszcze czas Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
TomekSHL Posted May 17, 2015 Share Posted May 17, 2015 Gratulacje Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted May 27, 2015 Share Posted May 27, 2015 Kolejny plus dla chłopaków za serwis. Trochę to wazeliną śmierdzi, ale jestem zadowolony z powodu: czasu w jakim się uporali (a było trochę roboty), ceny i staranności (nawet nowe kołki do siedziska dostałem ). Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Loria Posted July 15, 2015 Share Posted July 15, 2015 O, będę miała to na uwadze, na pewno w przyszłości się przyda. A w Łące bywam regularnie w sezonie letnim, nad zalewem Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
psy Posted August 22, 2015 Share Posted August 22, 2015 Kupiłem u chłopaków sprzeta ponad rok temu a dokładnie Honde Tansalp XL650V z 2005 roku i jestem badzo zadowolony.Zalecili wymienić olej wraz z filtem od razu po zakupie (też tak zrobiłełem)Nie dawno dokonałem drobnych regulacji i... lewa w górę! ;-) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gdynianin Posted December 26, 2015 Share Posted December 26, 2015 Moze byl ktos z Was u nich ostatnio i ogladal stojace tam sprzety? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Brojler Posted January 1, 2016 Share Posted January 1, 2016 O 26/12/2015 at 12:08, Gdynianin napisał: Moze byl ktos z Was u nich ostatnio i ogladal stojace tam sprzety? Ją byłem, oglądałem. Jak u większości handlarzy, musisz się zgodzić na jakiś kompromis. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts