sowizdrzal Posted February 27, 2010 Share Posted February 27, 2010 Też jestem za 11,00 pomysl ok ale o11.00 plisssssPijaki sakramenckie, taka Wasza faszystowska To do 11.00 wytrzeźwiejecie, a do 10.00 nie ??? OK, też jestem za 11.00 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
glaca73 Posted February 27, 2010 Share Posted February 27, 2010 Pijaki sakramenckie, taka Wasza faszystowska To do 11.00 wytrzeźwiejecie, a do 10.00 nie ??? OK, też jestem za 11.00 no to super 11.00 dzieki Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted February 27, 2010 Share Posted February 27, 2010 Pijaki sakramenckie, taka Wasza faszystowska To do 11.00 wytrzeźwiejecie, a do 10.00 nie ??? OK, też jestem za 11.00 Ty nie kłap ozorem tylko wymyśl fajną traskę no otwarcie na max 3 godz.Bo jak ja się do tego wezmę to znowu wyjdzie 500 kilo Do jutra Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted February 27, 2010 Share Posted February 27, 2010 Jestem jak tylko odpalę brykę W KOŃCU ! GRUUUBOOO Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Seph Posted February 27, 2010 Share Posted February 27, 2010 Czyli wkońcu to 100% BP na słonecznej o 11 tak ?? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
elemeledudek Posted February 28, 2010 Share Posted February 28, 2010 Tak. Ja proponuje nie zjeźdżać z głównych tras. Może by sie do Bidy na goracą herbate przejechać, bo to napewno bedzie nam potrzebne, a potem sie zobaczy.Jak nie odpale (tfu tfu) to przynajmniej puszką wpadnę sie przywitać. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Seph Posted February 28, 2010 Share Posted February 28, 2010 Ehhh spóźnialskim jak ja mówie stanowcze nie ;/ byłem na bp o 11:20 kapa Ale niedziele jeszcze długa zawijam jakis obiad i pewno na drodze kogoś spotkam Pozdro dla 2 motonitów których mijałem w Bytomiu na wysokości TESCO!! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
glaca73 Posted February 28, 2010 Share Posted February 28, 2010 nareszcie!!!!!!!!!!!!! dzieki za fajowe otwrcie 200 km. pyklo byle tak dalej Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
VIT66 Posted February 28, 2010 Share Posted February 28, 2010 Coś można więcej o trasie . Zakończyłem z Wami sezon w grudniu i o mało co dziś bym dojechał,brakło wiary w sprzeta , ale mała przejażdżka wokól garażu była Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted February 28, 2010 Share Posted February 28, 2010 Fotki z dzisiajA zimie możemy powiedzieć tak jak na załączonym obrazku Sorka za datę na zdjęciach (Aparat automat, ale datę przestawia się ręcznie ) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Masters Posted February 28, 2010 Share Posted February 28, 2010 gdzie to byliście? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
elemeledudek Posted February 28, 2010 Share Posted February 28, 2010 A tak my sie przejechali do knajpy pod Rabsztynem, dalej na Kraków i nazot.Było zacnie. Sorki Adam za autostrade, ale manetka sama sie odkręciła ;)Ufam, że wszyscy mieli spokojny powrót. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted February 28, 2010 Share Posted February 28, 2010 uffff....teściowa pojechała Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
F-R-A-N-C Posted February 28, 2010 Share Posted February 28, 2010 Zajebista pogoda!Przednia ekipa !Na otwarcie sezonu 200 km nawinięte !Dzięki. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
unearth Posted February 28, 2010 Share Posted February 28, 2010 dziś w Świętochłowicach na polnej przed 20 wyminął mnie motocyklista, którego z tego miejsca pozdrawiam Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted March 1, 2010 Share Posted March 1, 2010 Sorki Adam za autostrade, ale manetka sama sie odkręciła ;)Ufam, że wszyscy mieli spokojny powrót.Sorka Adaś, ja też zapomniałem o Twojej biednej Klarze Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
sowizdrzal Posted March 1, 2010 Share Posted March 1, 2010 Sorka Adaś, ja też zapomniałem o Twojej biednej Klarze Moja wina, nie założyłem szosowej zębatki Ale zobaczymy na Urdele Pass Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
glaca73 Posted March 1, 2010 Share Posted March 1, 2010 Moja wina, nie założyłem szosowej zębatki Ale zobaczymy na Urdele Pass Adaś nie zakladaj to i tak nie pomoze hi hi hi ale tak czy tak lubimy z toba smigac Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted March 1, 2010 Share Posted March 1, 2010 Adaś nie zakladaj to i tak nie pomoze hi hi hi ale tak czy tak lubimy z toba smigacWolna jazda nas relaksuje Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted March 4, 2010 Share Posted March 4, 2010 Wstępna propozycja na przywitanie Wiosny w Bieszczadach:wyjazd w Piątek 26-03 godz 14,00nocleg i : Leśniczówka BojanówSobota: 27-03 lecimy do Lutowisk (nocleg i )Niedziela: 28-03 grzecznie wracamy do domu najkrutszą trasąKatowice-Bojanów-Lutowiska Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lokis Posted March 4, 2010 Author Share Posted March 4, 2010 Borsuk a narty bierzemy Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
glaca73 Posted March 4, 2010 Share Posted March 4, 2010 Wstępna propozycja na przywitanie Wiosny w Bieszczadach:wyjazd w Piątek 26-03 godz 14,00nocleg i : Leśniczówka BojanówSobota: 27-03 lecimy do Lutowisk (nocleg i )Niedziela: 28-03 grzecznie wracamy do domu najkrutszą trasąKatowice-Bojanów-LutowiskaBoguś optymizm ponad wszystko Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
elemeledudek Posted March 4, 2010 Share Posted March 4, 2010 Ja cię proszę!! Dwa razy z rzędu ??To ja widzę ten powrót w niedziele. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted March 5, 2010 Share Posted March 5, 2010 DAMY RADĘ Gadałem z leśnymi ludkami z tych miejscowości, zorganizują nam jakieś legowiska i coś na ruszt prosto z lasu (jak się uda trafić )Adaś, co tam w pogodynce na Niedzielę Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
lonerr Posted March 5, 2010 Share Posted March 5, 2010 Borsuk Na niedziele to jakieś -5 i śnieg kto ma łańcuchy brać ze sobą Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts