Guest Posted March 27, 2010 Share Posted March 27, 2010 I jak z jutrzejszym dniem, pogoda się psuje, ale chyba jadycie ??? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted March 27, 2010 Share Posted March 27, 2010 To co???? lecimy pokłonić sie temu Indianinowi??? czy nie???Żartowałem Startujemy o 10,oo (czasu letniego) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted March 27, 2010 Share Posted March 27, 2010 Uprzejmie donoszę, iż sezon błotny zostal rozpoczęty parę terenowych kilometrów w okolicach Pyskowic pękło A ja myślałem że sezon błotny to się właśnie skończył Człowiek całe życie się uczy Ucałuj Córcie od wujków motocyklistów w dniu urodzin Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
sowizdrzal Posted March 27, 2010 Share Posted March 27, 2010 Ucałuj Córcie od wujków motocyklistów w dniu urodzin Dziękujemy ślicznie 5 urodziny to niebagatelna okazja Córcia ucałowana od każdego pamiętającego Wujka Trzymajcie sie zdrowo i szerokości dla Was Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
elemeledudek Posted March 27, 2010 Share Posted March 27, 2010 Sto lat sto lat ....albo nie, lepiej to opić bezalkocholowym ;)Jak nie bedzie padać to startujemy. Dzisiaj też miało padać a jaki ładny byl dzień. Jak nas złapie po drodze to się będziemy zastanawiać. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
glaca73 Posted March 28, 2010 Share Posted March 28, 2010 pogoda do bani jak sie poprawi start o 12 00 a jak nie to dupa Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted March 28, 2010 Share Posted March 28, 2010 Patrze przez okno i moookro Śledzę temat, jak będziecie wyjeżdzać na tą 12 to napiszcie, jestem gotowy do startu ! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
c002c Posted March 28, 2010 Share Posted March 28, 2010 Jak juz startujecie o tej 12 to skąd ? Jestem nowym użytkownikiem forum i nie wiem jeszcze wielu rzeczy. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
sowizdrzal Posted March 28, 2010 Share Posted March 28, 2010 Zbliża się Wielkanoc, więc może by dzisiejszy pomysł przenieść na Wielką Sobotę? Ludzie raczej w domach będą siedzieć, więc cały dzień pozostanie dla nas. Wtedy nawet Indiana uda się odwiedzić Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted March 29, 2010 Share Posted March 29, 2010 Zbliża się Wielkanoc, więc może by dzisiejszy pomysł przenieść na Wielką Sobotę? Ludzie raczej w domach będą siedzieć, więc cały dzień pozostanie dla nas. Wtedy nawet Indiana uda się odwiedzić Adaś - nie wszyscy to "Ciało Pedagogiczne" ale pomyśle o tym. Dam znać pod koniec tygodnia Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
sowizdrzal Posted March 29, 2010 Share Posted March 29, 2010 Adaś - nie wszyscy to "Ciało Pedagogiczne" ale pomyśle o tym. Dam znać pod koniec tygodnia Jeszcze chciałbyś mieć takie ,,ciało'' w domu A serio, to przecież rok temu też byl dobry pomysł na Wielką Sobotę tylko że padało, czy tak jakoś. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
elemeledudek Posted March 29, 2010 Share Posted March 29, 2010 No to nam wczoraj pogoda pokazała. Ja se popołudniu pojeździłem z 40 kilosów i znowu mnie deszcz dopadł wiec sie zwinąłem do garażu.Melduje, że jeśli idzie o weekend 16-18 i temat Bieszczad to u mnie odpada. Zapomniałem, że mnie sie przeca rodzinka zwali na głowę. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted March 29, 2010 Share Posted March 29, 2010 Melduje, że jeśli idzie o weekend 16-18 i temat Bieszczad to u mnie odpada. Zapomniałem, że mnie sie przeca rodzinka zwali na głowę.Temat Bieszczady to 9 -11 jak dobrze pamiętam Zapowiadają extra pogodę Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
elemeledudek Posted March 30, 2010 Share Posted March 30, 2010 Nie wiem jeszcze jak u mnie z sobotą, ale o poniedziałku coś bym pomyślał chętnie. Latamy coś? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted March 30, 2010 Share Posted March 30, 2010 Nie wiem jeszcze jak u mnie z sobotą, ale o poniedziałku coś bym pomyślał chętnie. Latamy coś?Jestem dyspozycyjny- dajesz hasło, będzie odzew Co jest z Bieszczadami???Wpisywać się na listę startową bo musze bukować prycze i jakiś katering czy coś tam Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
glaca73 Posted March 30, 2010 Share Posted March 30, 2010 ja pierdykam umówić się z wami to jak wyjść gdzieś z własną żoną Bogdan kto co kupi w tą sobotę mnie pasuje sobota niedziela poniedziałek nawet oleje obiad św. u teściów tyko niech będzie sucho Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted March 30, 2010 Share Posted March 30, 2010 Co nie po polskiemu pisze???Napisałem JESTEM DYSPOZYCYJNY Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
glaca73 Posted March 30, 2010 Share Posted March 30, 2010 Co nie po polskiemu pisze???Napisałem JESTEM DYSPOZYCYJNY dostałem po ryju nie doczytałem wybacz Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted March 30, 2010 Share Posted March 30, 2010 ja pierdykam umówić się z wami to jak wyjść gdzieś z własną żoną Bogdan kto co kupi w tą sobotę mnie pasuje sobota niedziela poniedziałek nawet oleje obiad św. u teściów tyko niech będzie suchoMasz u mnie browar Teściowa nie zając, nie ucieknie Jeśli chodzi o bieszczady to się piszę, jeśli znajdzie sie dla mnie miejsce Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
endriuxx Posted March 30, 2010 Share Posted March 30, 2010 Hejka wszystkim, skoro tak planujecie jakiś wypad na weekend to może znajdzie się ktoś chętny do dołączenia w paradzie motocyklowej właśnie w niedzielę się hajtam i do ślubu jadę trajką Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted March 30, 2010 Share Posted March 30, 2010 Hejka wszystkim, skoro tak planujecie jakiś wypad na weekend to może znajdzie się ktoś chętny do dołączenia w paradzie motocyklowej właśnie w niedzielę się hajtam i do ślubu jadę trajką To wszystkiego najlepszego na nowej drodze życia A tak na marginesie- kto Ty jesteś??? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted March 30, 2010 Share Posted March 30, 2010 dostałem po ryju nie doczytałem wybacz Wybaczam wspaniałomyślnie i żeby mi to było przedostatni raz Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
endriuxx Posted March 30, 2010 Share Posted March 30, 2010 no dzięki bardzo ale może znajdzie się ktoś kto udzieli podpowiedzi gdzie dokoptować chłopaków do parady??? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted March 30, 2010 Share Posted March 30, 2010 Cyber, a Ty co się czaisz??? Sezon w pełni a sprzęt Ci rdzewieje w garażu.OK idę spać - chyba się nawaliłem na geburstagu u Teściowej Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
endriuxx Posted March 30, 2010 Share Posted March 30, 2010 Andrzej z Zabrza, ale na pewno się nie znamy, ostatnio jeździłem na goldasie ale z racji wypadku który miałem samochodem byłem zmuszony go sprzedać. W najbliższym czasie przymierzam się go kupna choppera lub trajki Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts