Matey Posted March 30, 2010 Share Posted March 30, 2010 Cyber, a Ty co się czaisz??? Sezon w pełni a sprzęt Ci rdzewieje w garażu lo matko żebyś wiedział jak kurzem zaleciał Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
sowizdrzal Posted March 30, 2010 Share Posted March 30, 2010 Jestem dyspozycyjny- dajesz hasło, będzie odzew Co jest z Bieszczadami???Ja jestem chętny na Wielkanoc w piatek i w sobotę. Bieszczady: dla mnie termin 9-11 niestety odpada - praca.Najchetniej 16-18 kwietnia albo tydzien pózniej. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
VIT66 Posted March 30, 2010 Share Posted March 30, 2010 Ja niestety jeszcze w trakcie reanimacji sprzęta, więc tylko poczytać se mogę,mam nadzieje że jeszcze dołącze do Was Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted March 30, 2010 Share Posted March 30, 2010 Ja niestety jeszcze w trakcie reanimacji sprzęta, więc tylko poczytać se mogę,mam nadzieje że jeszcze dołącze do WasNa szczęście to tylko plastik- dołączysz-miejsce w szyku wolne Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted March 30, 2010 Share Posted March 30, 2010 Bieszczady: dla mnie termin 9-11 niestety odpada - praca.Najchetniej 16-18 kwietnia albo tydzien pózniej.Jak bardzo chcesz jechać??? 1. chciałbym (nie czekamy)2. chciałbym ale się boję (też nie czekamy)3. nie chce ale musze (no to poczekamy)Do 09-04-2010 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cyber Posted March 30, 2010 Share Posted March 30, 2010 No ja się tak czaję, bo ostatnio mam dużo na głowie i jazdy póki co wokół komina - jak dobrze pójdzie to regularnie dołączę ok. połowy maja. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
sowizdrzal Posted April 1, 2010 Share Posted April 1, 2010 Jak bardzo chcesz jechać??? 1. (...)2. (...)3. nie chce ale musze (no to poczekamy)Wybieram odpowiedz nr 3. - wylacznie 3. 16-18 jade na pewno, no chyba ze umre. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted April 1, 2010 Share Posted April 1, 2010 Do dupy to forum.Spadam , jak coś to dzwońcie Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
elemeledudek Posted April 1, 2010 Share Posted April 1, 2010 No powazna masakra.Ze smutkiem melduje że sobote też mam wolną wiec chętnie polatam. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted April 1, 2010 Share Posted April 1, 2010 Przeprowadzamy się http://www.motovoyager.pl/forum/viewtopic.php?f=5&t=173 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
glaca73 Posted April 1, 2010 Share Posted April 1, 2010 sobota 10.00 ja pierdykam w POLSCE to co dobre trzeba spier....ć !!! gratulacje wyszło idealnie !!! do mnie także proszę dzwonić Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
sowizdrzal Posted April 1, 2010 Share Posted April 1, 2010 Do dupy to forum.Spadam , jak coś to dzwońcieKoledzy, nie uprzedzajmy się. Dajmy adminowi parę dni, na pewno wyprostuje co trzeba... Sobota, godz. 10.00 - obecny. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
elemeledudek Posted April 2, 2010 Share Posted April 2, 2010 Na poniedziałek gdzie nie patrze zapowiadają deszcze konktetne, więc coś mi sie zdaje że trzeba nam sie będzie nacieszyć tą sobotą. Kto żyw niech sie melduje ;)Co do forum, to lepiej niech sie spieszą, bo przedzieranie sie do ostaniej strony żeby sprawdzić najnowsze wpisy jest mocno denerwujące. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
sowizdrzal Posted April 2, 2010 Share Posted April 2, 2010 Co do forum, to lepiej niech sie spieszą, bo przedzieranie sie do ostaniej strony żeby sprawdzić najnowsze wpisy jest mocno denerwujące.Ustaw sobie taką zakładkę w przeglądarce:http://forum.motocykle.slask.pl/przejazdzki/16/6656/page/39:-)sowizdrzal Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lokis Posted April 2, 2010 Author Share Posted April 2, 2010 A da się z Tego forum wypisać tak jak z N-K. Do dupy k****a do dupy. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
elemeledudek Posted April 2, 2010 Share Posted April 2, 2010 Do dupy k****a do dupy. Na seks analny to se trzeba zasłużyć Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
sowizdrzal Posted April 3, 2010 Share Posted April 3, 2010 Do dupy k****a do dupy. Na seks analny to se trzeba zasłużyć ... albo zapłacić.... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
elemeledudek Posted April 8, 2010 Share Posted April 8, 2010 Oooo, w końcu udane logowanie i udana próba uskutecznienia nwego posta. A i zmian kupa. Moze w końcu cos z tego będzie. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
fryy Posted April 8, 2010 Share Posted April 8, 2010 fajnie się Was czyta Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
elemeledudek Posted April 14, 2010 Share Posted April 14, 2010 Znaczy w jakim sensie? Swoją drogą, dlaczemu w "Twoje grupy" są tematy w których sie nigdy nie udzielałem? Uff, trudno mi to wszystko ogarnąc ale może sie w końcu uda. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kosma Posted April 14, 2010 Share Posted April 14, 2010 Po wprowadzeniu grup automatycznie zostaly dodane wszystkim wszystkie grupy. Mozna z nich sie wypisywac. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
elemeledudek Posted April 30, 2010 Share Posted April 30, 2010 9 maja w niedziele zaplanowali my przelot do zamku z Kole. Cała wycieczka to prawie 600 kilometrów. Godzina startu 8.00. Miejsce startu jak zwykle BP na pętli Słonecznej. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
elemeledudek Posted August 6, 2013 Share Posted August 6, 2013 O ja pitole, to tutaj ten watek nadal wisi? Kurczę, łezka sie w oku kręci jak sie niektóre wpisy czyta. A i wycieczka do Koła o trzech lat niezaliczona.Ktoś chętniy na reaktywację niedzielnej rundki? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
elemeledudek Posted August 9, 2013 Share Posted August 9, 2013 Robie w niedzielę coś takiego:http://goo.gl/maps/E6MkG Ktoś może byłby chętny?Start o 10.00 z BP pętla słoneczna Katowice. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
OSTRO Posted August 9, 2013 Share Posted August 9, 2013 O! Witam sąsiada Będę śledził temat Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts