Lokis Posted February 20, 2009 Share Posted February 20, 2009 Wiedziałem - Klątwa się rozszerza - teraz to nawet forum dopadło Oj nie ładnie dziewczyny nie ładnie Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
sowizdrzal Posted February 20, 2009 Share Posted February 20, 2009 Wiedziałem - Klątwa się rozszerza - teraz to nawet forum dopadłoWitajcie wszyscy po reaktywacji Jutro ostatni sobota karnawalu... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Qurde Posted February 20, 2009 Share Posted February 20, 2009 Przyznac sie ktory zaatakowal forum ;PByle do wiosny ) dozobaczenia na szosie Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
diabolique Posted February 20, 2009 Share Posted February 20, 2009 sorry ale na forum klątwa nie była rzucana 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
elemeledudek Posted February 20, 2009 Share Posted February 20, 2009 No co to sie probiło. Wszystko wywiało, szkoda wielka. Zima trzyma a śnieg to już mi uszami wychodzi, ale nie bede sie denerwował do konca lutego. Poza tym, już pierwsze 37 kilometrów w tym roku zrobiłem ;)Normalnie sie już stęskniłem za wami Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tajga75 Posted February 20, 2009 Share Posted February 20, 2009 sorry ale na forum klątwa nie była rzucana Hmmm chyba, że dostało rykoszetem...P.S. Zimo precz!! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
sowizdrzal Posted February 20, 2009 Share Posted February 20, 2009 No to moi mili, tak na rozbudzenie apetytow, dwie propozycje niedzielnych rundek po okolicy:1. jednodniowa - czeskie gory Jesieniki2. dwudniowa (sobota po poludniu + niedziela) Mala i Wielka Fatra Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
elemeledudek Posted February 20, 2009 Share Posted February 20, 2009 Dlaczego ta dwudniowa krótsza od jednodniowej? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
rEkiny Posted February 20, 2009 Share Posted February 20, 2009 a moze dluuugi weekend na kamieniec podolski na ukrainie :?. 600km w jedna strone. Ktos chetny? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted February 20, 2009 Share Posted February 20, 2009 Witajcie wszyscy po reaktywacji Jutro ostatni sobota karnawalu... Proponuje więc małe spotkanko (niekoniecznie w fiharmoni )Moze tam gdzie ostatnio Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lokis Posted February 20, 2009 Author Share Posted February 20, 2009 Ja jestem za. Mam czas w następny weekend. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ola Posted February 21, 2009 Share Posted February 21, 2009 A może jutro się jakoś spotkamy na piwku, właśnie na zakończenie karnawału ? A co złego to nie MMG ! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
sowizdrzal Posted February 21, 2009 Share Posted February 21, 2009 Dlaczego ta dwudniowa krótsza od jednodniowej?Ooupsss... rzeczywiscie. Ale to dlatego, ze do dwudniowej nie doliczylem drogi Katowice - Cieszyn, ok. 95 km, ani Korbielów - Katowice, 113 km. Razem bedzie 620 km * * *Lokis: Spotkanie w sobote 28-go ??? CHĘTNIE... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lokis Posted February 21, 2009 Author Share Posted February 21, 2009 Kurde zapomniałem że28 Teść ma geburstag. Może 29 ? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
KMI Posted February 21, 2009 Share Posted February 21, 2009 Kurde zapomniałem że28 Teść ma geburstag. Może 29 ?Jak nie jednemu teściowa to drugiemu teść znowu wyskoczy. Nie ma takiego dnia w tym roku! Tak samo jak nie ma miasta Londyn na ten przykład. Dla mnie niedziela nie jest zbyt dobrym dniem do ,ale mogę się dostosować do reszty. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tajga75 Posted February 21, 2009 Share Posted February 21, 2009 Jednakowoż stwierdzić muszę, że 29 w tym miesiącu nie występuje Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lokis Posted February 21, 2009 Author Share Posted February 21, 2009 Jednakowoż stwierdzić muszę, że 29 w tym miesiącu nie występuje Oczywiście test na spostrzegawczość. Chodzi o 1.03. - takie małe rozpoczęcie sezonu Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
cathykgb Posted February 22, 2009 Share Posted February 22, 2009 hm... tak sobie myślę że może w tym sezonie uda mi się w końcu wyskoczyć gdzieś z Wami (oczywiście zasilając szeregi MMG ) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tajga75 Posted February 22, 2009 Share Posted February 22, 2009 Bardzo byłoby to wskazane Kasiu Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
elemeledudek Posted February 23, 2009 Share Posted February 23, 2009 No no no, czyżbyśmy w tym sezonie mieli częste odwiedziny wiekszej liczby Pań. Mnie się to uśmiecha ;)Ehh, propozycje tras sie sypią, a tu nocą śniegu przybyło. Witki opadają.Ukraina....hmmm, no nie wiem, podróże za wschodnia granicę wzbudzają we mnie delikatny dreszczyk grozy.Skoro spotkanie w niedziele, to może bysmy kulką w kręgle pokulali?? Dajta znac do środy ilu byłoby chętnych to sie cos zarezerwuje. Co wy na to? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lokis Posted February 23, 2009 Author Share Posted February 23, 2009 Mnie sie podoba - kwestia kosztów. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
czarna_s Posted February 23, 2009 Share Posted February 23, 2009 Hello Polecam Renome w Siemianowicach mozna pograc za rozsadne pieniazki pozdrawiam Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tweety Posted February 23, 2009 Share Posted February 23, 2009 Też bym się na piffko kiedyś pisała ale chyba ten weekend odpada Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
elemeledudek Posted February 23, 2009 Share Posted February 23, 2009 I właśnie o Renomie myślałem. Koszt: 45 zł za godzine według strony internetowej. Zgłaszać akces, ewentualną godzine poczatkową i w środe się zrobi rezerwację. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Daro ZX Posted February 23, 2009 Share Posted February 23, 2009 czy można dołączyć ? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts