felipe Posted April 3, 2019 Share Posted April 3, 2019 Witam. Czy orientuje się ktoś może jak wygląda sprawa z obuwiem na egzaminie WORD Dąbrowa Górnicza? A dokładniej czy buty muszą być koniecznie na PŁASKIEJ podeszwie czy mogą mieć OBCAS? Myślę nad kupnem, a do gustu przypadają mi buty na niskim obcasie (coś w stylu kozaków), więc obawiam sie, że mogę zostać niedopuszczony do egzaminu ? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lena Posted April 4, 2019 Share Posted April 4, 2019 Ze trzy lata wstecz miałam buty na lekkim podbiciu tzn. sidi vertigo lei i całe szczęście, że wzięłam również adidasy bo egzaminator kazał mi je zmienić ale to kwestia indywidualna każdego instruktora.. Powodzonka 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hawk1985 Posted April 4, 2019 Share Posted April 4, 2019 Zdawałem w 2015 a jeździłem wtedy na 125 w butach wojskowych - wiadomo "obcas" miały. Więc wykosztowałem się bodajże 25-30 zł i kupiłem na bazarze wysokie trampki, coś takiego Wiadomo ochrona stopy zerowa, ale w razie czego nikt Cie się nie przywali. Obuwie za kostkę - jest Płaska podeszwa - jest Na plus jeszcze zajebiste czucie hamulca i świetnie się operuje biegami 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kolba Posted April 4, 2019 Share Posted April 4, 2019 córka zdawała z tego co pamiętam mogą być obojętnie jaki byle sznurowane 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
grzesiek_73 Posted April 4, 2019 Share Posted April 4, 2019 3 godziny temu, Hawk1985 napisał: Zdawałem w 2015 a jeździłem wtedy na 125 w butach wojskowych - wiadomo "obcas" miały. Więc wykosztowałem się bodajże 25-30 zł i kupiłem na bazarze wysokie trampki, coś takiego Wiadomo ochrona stopy zerowa, ale w razie czego nikt Cie się nie przywali. Obuwie za kostkę - jest Płaska podeszwa - jest Na plus jeszcze zajebiste czucie hamulca i świetnie się operuje biegami A ja cały czas się łudzę, że może w Polsce być NORMALNIE. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Furek Posted April 4, 2019 Share Posted April 4, 2019 „obuwia pełnego, zakrywającego stopę, wiązanego lub zapinanego na klamry, rzepy lub zatrzaski lub obuwia typu motocyklowego” Spokojnie, możesz brać motocyklowe na obcasiku ? 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hawk1985 Posted April 4, 2019 Share Posted April 4, 2019 Widocznie usuneli bzdurny zapis że nie może być na obcasie, swoją drogą chyba 80% butów motocyklowych ma mniejszy lub większy obcas Wytapatalkowano Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts