elemeledudek Posted September 8, 2014 Share Posted September 8, 2014 Parada z prędkością 110 na godzinę? Ciekawa rzecz. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
elemeledudek Posted September 8, 2014 Share Posted September 8, 2014 i dobrze co latanie odwołane bo mię grypsko jakieś wredne aktualnie rozkłada No właśńie u mnie ten sam problem. W domu szpital, wszyscy sie rozchorowali. Widać w tym roku choróbska szybko postanowiły zaatakować. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chris.W Posted September 9, 2014 Share Posted September 9, 2014 Hehe, a ja nie wytrzymałem i o czwartej stwierdziłem, że żaden zaraz mnie w taką pogodę nie powstrzyma i poleciałem do Chudowa. W sumie wyszło, że latałem do 22 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
RadoRRRo Posted September 27, 2014 Share Posted September 27, 2014 Czy ktoś się wybiera partolowo jutro czyli w niedzielę 28.09. na przejażdżkę? Z Tychów. Może w kierunku Kęt i dalej dk781 fajne winkle i widoki Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zet4 Posted September 27, 2014 Share Posted September 27, 2014 Fajna górska droga, lubię nią jeździć. Na przełęczy Kocierzu Rychwałdzkim jest restauracja przy hotelu. Mają świetny żurek i widok z tarasu. Niestety nie wybiorę się jutro ale innym razem chętnie. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
elemeledudek Posted October 1, 2014 Share Posted October 1, 2014 Lotomy w niedziela jak bydzie pogoda? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
lob2525 Posted October 1, 2014 Share Posted October 1, 2014 jak bydzie pogoda - zdanie klucz Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
dziadu Posted October 1, 2014 Share Posted October 1, 2014 Pogoda jest zawsze ,yno roz gorszo a roz lepszo . A jak bydzie ta lepszo .To je żech za . Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
lob2525 Posted October 1, 2014 Share Posted October 1, 2014 elemeledudek a mosz już pomysła co gdzie i jak ? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
elemeledudek Posted October 2, 2014 Share Posted October 2, 2014 No kurde, ten Bodzentyn nieszczesny ciagle do zaliczenia....po dobrej pogodzie. Przy złej lub źle rokujacej tez bym sie pokręcił choć troche bliżej. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Neos Posted October 2, 2014 Share Posted October 2, 2014 Świętokrzyskie jednym słowem :)jest co pozwiedzać,dużo ciekawych miejsc. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
lob2525 Posted October 2, 2014 Share Posted October 2, 2014 Neos a mozesz podac konkretniej co tam jest jeszcze w poblizu do obskoczenia ? Moze zostanie jeszcze troche czasu coby jeszcze cos zwiedzic :-) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Neos Posted October 3, 2014 Share Posted October 3, 2014 Na trasie Jędrzejów-Kielce w Tokarni jest muzeum ziemi Świętokrzyskiej ,w Chęcinach jest zamek i Jaskinia Raj,następnie jest Święty Krzyż a na nim klasztor i łysa góra(w niedziele idzie tam podobno wjechać od strony Szklanej Huty na gore samochodem lub motocyklem w godzinach około południowych jak są msze odprawiane)Bodzentyn jak już kolega pisał,potem jest Bałtów ale to tak jak ktoś z dziećmi by się chciał wybrać do parku z dinozaurami,następnie w kierunku Kielce -Opatów przed Opatowem miejscowość Ujazd i zamek Krzyż Topór ,w samym Opatowie Kolegiata Opatowska i trasa podziemna,W miejscowości Chańcza koło Rakowa jest duży zalew ,a 5km od zalewu w miejscowości Kurozwęki ładny Pałacyk z kilkoma atrakcjami.Jak dla mnie to warto na pewno zwiedzić Tokarnie,Święty Krzyż, Ujazd i Kurozwęki. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
elemeledudek Posted October 3, 2014 Share Posted October 3, 2014 Lob, jak będziemy chcieli przez mrokiem wrócić to juz raczej na nic innego czasu nie będzie. Ale ten Oaptów i jego podziemna trasa to ciekawe miejsce do jakiejś kolejnej rundki. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Neos Posted October 3, 2014 Share Posted October 3, 2014 Na jeden dzień wszystko obskoczyć to nie da rady,ta trasa podziemna to du...y nie urywa jest jeszcze w miejscowości Rytwiany na trasie Staszów Połaniec Klasztor i Pustelnia Złotego Lasu (była tam kiedyś kręcona cześć filmu pt.Czarne Chmury)ale to już woj. Tarnobrzeskie Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
lob2525 Posted October 3, 2014 Share Posted October 3, 2014 Neos wielkie dzięki za fajne miejscówki.elemeledudek co my nie damy rady ? My ? Możemy w rezerwie jakaś atrakcję zaznaczyć jakby się czas znalazł, jak nie to będzie kupa miejscówek na następne rajzy Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Neos Posted October 3, 2014 Share Posted October 3, 2014 Ja nie podpuszczam ale Ślunskie karlusy zawsze dajom rade Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zet4 Posted October 3, 2014 Share Posted October 3, 2014 Lob może się skusisz na enduro po Jurze w niedzielę? Po szutrach i gminnymi drogami. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
elemeledudek Posted October 3, 2014 Share Posted October 3, 2014 To moze tak. Będzie chłodno i ponuro lecimy poszutrzyć na jure. Bedzie ładnie i "ciepło" lecimy asfaltem ponawijać troche kilometrów na liczniki. Co ty na to? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zet4 Posted October 3, 2014 Share Posted October 3, 2014 Nie pojadę w Świętokrzyskie w niedzielę bo chcę od godz 10 do 12 pograć w paintball w Fort Belweder w Latosówce na co i Was namawiam. Na powrocie enduro. W wątku enduro cross jest mapka. A pogoda będzie ok. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
lob2525 Posted October 3, 2014 Share Posted October 3, 2014 elemeledudek dobrze godosz Polac mu Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zet4 Posted October 3, 2014 Share Posted October 3, 2014 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
lob2525 Posted October 3, 2014 Share Posted October 3, 2014 Ja toś się rozpisoł Zet Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chris.W Posted October 18, 2014 Share Posted October 18, 2014 jak bydzie słońce, to myśla przed połedniym beskid, tak kajś tu, wyjazd przed 10 Auchan SMI, średnio 110-130, trasa na lotanie niy łoglondanie, chociaż luz bez ciśniynio.a po łobiedzie, jak bydzie chyńć i czas, zawinonć tukej abo i niy. na popołedniowo tura moto abo dwa może sie dobierom.plan jeszcze do uzgodniynio, może się zmiynić. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
elemeledudek Posted October 19, 2014 Share Posted October 19, 2014 Jo polotoł , ale puszkom, ehh. Kotlina Kłodzka piękna o tej porze roku ale oglądana z za szyb samochodu to jednak nie to samo. Zazdroszcze tym którym udało się polatać w ten weekend. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts