dloperator Posted May 18, 2022 Share Posted May 18, 2022 Macie doświadczenia z motocyklami zontes/kiden 125? Taka klasa premium z chin. 15KM, ABS, full LED, 6 biegów, dobre opony i zawieszenie. Świetny wygląd. W cenie droższych junaków które ani abs, ani mocy nie mają. Ja jak na razie mogę o moim mówić w samych superlatywach, dynamiczny, bezawaryjny. Duży jak na 125, niektóre 300-500 są mniejsze. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
powolny Posted May 19, 2022 Share Posted May 19, 2022 Zapomniałeś dodać ,może nie dla wszystkich najważniejsze, ale jak znam 125-ki ,to spalanie poniżej 2,5l . Natomiast ostatnie moje wyjazdy i ilości spotkanych PATROLI z suszarkami ,coraz bardziej przekonują ,że idziesz w dobrą stronę .Niestety ale stare , dobre czasy motocyklizmu chyba już mijają . Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
dloperator Posted May 19, 2022 Author Share Posted May 19, 2022 Faktycznie nawet odkręcając na full pali 2,5 litra/100km. Prawo jazdy jednak da się stracić, spokojnie rozpędza się do ponad 100km/h. Jak ktoś jeździ dużymi, pełnolitrażowymi motocyklami to mocy na każdej 125 będzie brakować. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts