Jump to content
Forum Śląskich Motocyklistów

Recommended Posts

Witam. Ma ktoś może rozeznanie z własnego lub czyjegoś doświadczenia jaki intercom kupić, chodzi mi o pełną konferencje czyli np. 3 osoby rozmawiają naraz. Zależało by mi na jakieś tańszej firmie. obecnie posiadam jakiegoś chińczyka vnetphone v6 i powiem szczerze że bardzo fajnie się sprawuje pod względem dźwięku i zasięgu, aczkolwiek nie ma pełnej konferencji tylko możliwość przełączania między rozmówcami.

To ja na próbę, kupiłem na Ali V8, dwie sztuki - ten model podobno ma full duplex - do pięciu rozmówców.

Jak przyszły (chyba 2017r) to jeden działał poprawnie, a drugi się wyłączał i szybko padała "bateria" i tak przez dwa sezony.

A tu w tym sezonie, miła niespodzianka - obydwa pracują prawidłowo - Chińczycy coś się pomylili - po gwarancji się naprawił :D

12 godzin temu, grzesiek_73 napisał:

A tu w tym sezonie, miła niespodzianka - obydwa pracują prawidłowo - Chińczycy coś się pomylili - po gwarancji się naprawił 

Potrzebują się rozruszać, oby teraz długo podziałały?.

A nie miałeś okazji sprawdzić z innymi interkomami czy full duplex rzeczywiście działa ?

Myślę że tak perfidnie by nie kantowali ale z kolei ciekawe jaki przy większej ilości sparowanych interkomów jest dźwięk czy w miarę czysto słychać.

Trafiłem okazję i kupuję interkom active, sporo pozytywnych opinii słyszałem.Tak więc dzięki za pomoc

• Like 1

• 2 years later...

Trochę poczytałem w necie i większość opinii to albo łączenie się z tel , albo dwa tej samej firmy. W sumie by to wystarczyło , bo ma to być na załogę jednego moto . Po prostu zastanawiam się jak to działa z innymi . Czasem fajnie pogadać nie tylko na postoju .