Arczi1777 Posted August 7, 2020 Share Posted August 7, 2020 Witam. Ma ktoś może rozeznanie z własnego lub czyjegoś doświadczenia jaki intercom kupić, chodzi mi o pełną konferencje czyli np. 3 osoby rozmawiają naraz. Zależało by mi na jakieś tańszej firmie. obecnie posiadam jakiegoś chińczyka vnetphone v6 i powiem szczerze że bardzo fajnie się sprawuje pod względem dźwięku i zasięgu, aczkolwiek nie ma pełnej konferencji tylko możliwość przełączania między rozmówcami. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
grzesiek_73 Posted August 7, 2020 Share Posted August 7, 2020 To ja na próbę, kupiłem na Ali V8, dwie sztuki - ten model podobno ma full duplex - do pięciu rozmówców. Jak przyszły (chyba 2017r) to jeden działał poprawnie, a drugi się wyłączał i szybko padała "bateria" i tak przez dwa sezony. A tu w tym sezonie, miła niespodzianka - obydwa pracują prawidłowo - Chińczycy coś się pomylili - po gwarancji się naprawił Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Arczi1777 Posted August 8, 2020 Author Share Posted August 8, 2020 12 godzin temu, grzesiek_73 napisał: A tu w tym sezonie, miła niespodzianka - obydwa pracują prawidłowo - Chińczycy coś się pomylili - po gwarancji się naprawił Potrzebują się rozruszać, oby teraz długo podziałały?. A nie miałeś okazji sprawdzić z innymi interkomami czy full duplex rzeczywiście działa ? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
grzesiek_73 Posted August 8, 2020 Share Posted August 8, 2020 13 godzin temu, Arczi1777 napisał: A nie miałeś okazji sprawdzić z innymi interkomami czy full duplex rzeczywiście działa ? Niestety nie, ale myślę, że aż tak, to nas nie kantują 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Arczi1777 Posted August 11, 2020 Author Share Posted August 11, 2020 Myślę że tak perfidnie by nie kantowali ale z kolei ciekawe jaki przy większej ilości sparowanych interkomów jest dźwięk czy w miarę czysto słychać. Trafiłem okazję i kupuję interkom active, sporo pozytywnych opinii słyszałem.Tak więc dzięki za pomoc 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
grzesiek_73 Posted August 12, 2020 Share Posted August 12, 2020 To napisz, jak się spisuje, jak już przetestujesz. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mototurysta Posted January 29 Share Posted January 29 Ma ktoś doświadczenia z FreedConn ? Mam okazję kupić ale nie znalazłem czy łączy się z innymi . Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
grzesiek_73 Posted January 29 Share Posted January 29 Może zależeć od modelu, ale myślę, że będzie się łączyć. Synowi kupiłem "Lexin Bluetooth 4" , jakieś 3 lata temu i łączy się z innymi , a był bardzo tani. Teraz widzę, że podrożały. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mototurysta Posted January 29 Share Posted January 29 Trochę poczytałem w necie i większość opinii to albo łączenie się z tel , albo dwa tej samej firmy. W sumie by to wystarczyło , bo ma to być na załogę jednego moto . Po prostu zastanawiam się jak to działa z innymi . Czasem fajnie pogadać nie tylko na postoju . Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts