palnik Posted August 27, 2019 Share Posted August 27, 2019 Cześć , Pragnę się z Wami podzielić moimi wrażeniami ze szkolenie motocyklowego - Adventure. Powiem , że jest to super sprawa , mnóstwo frajdy , na bardzo dobrym torze crossowym w Dąbrowie Górniczej. Pomimo tego , że wróciłem kompletnie ''wypompowany'' - ledwo się doczołgałem do domu . Ale za to przeszczęśliwy. Zbyszek Tarnowski prowadzi naprawdę super szkolenie. Ma w tym doświadczenie . I umie sprzedać swoją wiedzę . Co jest bardzo istotne na szkoleniu ...Bardzo dokładnie tłumaczy poszczególne ćwiczenia i podchodzi do każdego uczestnika indywidualnie. Nagrywa Wasze poczynania i później je z Wami omawia . Dobra metoda. Wiem … teraz co zrobić żeby zablokować uślizg tylnego koła w zakręcie na szutrze :). Człowiek całe życie się uczy … We wrześniu chyba zapiszę się na część drugą '' piach i błoto '' link do strony ze szkoleniem : https://advacademy.pl/ Polecam p.s. to nie jest reklama Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
powolny Posted November 26, 2019 Share Posted November 26, 2019 Czas za oknem wszawy i aura na lans czoperkiem niezbyt sprzyjająca ,ale można ćwiczyć w terenie . https://photos.app.goo.gl/G9AN3n9iXoVCFkjo8 Kurna chyba mnie na starość poorało . Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
palnik Posted November 27, 2019 Author Share Posted November 27, 2019 A gdzie to ćwiczysz ?? jakie to miejsce ? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
powolny Posted November 27, 2019 Share Posted November 27, 2019 Ćwiczę , jak przyjechałem do domciu to ... matko z córką ?!?!?! ,jak te moto wyglądało ,karcher i jechane . To jest na byłej hałdzie KWK 1 V , kawałek za Wodzisławiem Śl . Dokładnie trzeba zjechać na węźle Mszana i przejechać kilka km . Ja tam jeździłem w normalne dni ,ale zauważyłem (jadąc kilka razy autostradą ) ,że w niedzielne popołudnia zwożą tam ludziska qady i crosy na lawetach ,ale i homologowani też są i trenują .Ja solo ,bo ubogi krewny jestem , ale ten teren jest trudny i szkoda Twojej Afryki . Jak zostałem wisieć na ostrzejszej górce ,to osłona silnika przyrysowana . Będzie się czym pochwalić , że niby taki hardkor jestem ,a jak zjeżdżałem z dosyć stromego zjazdu i dupa myszkowała ,to adrenalinka też skakała i cykorek o motek. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
palnik Posted December 8, 2019 Author Share Posted December 8, 2019 nie przeganiają z tej hałdy ? można tam jeździć legalnie ...? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
powolny Posted December 10, 2019 Share Posted December 10, 2019 Mnie nikt nie przeganiał ,mało nikogo tam nie było .To jest dosyć daleko od domów i na totalnym zadupiu . nie wiem jak teraz ,ale na wiosnę możesz podjechać w niedzielę i pogadać z użytkownikami . ja tam wpadam jak mam chwilkę wolnego i jeszcze nikogo nie spotkałem . Tor motocrossowy Skrzyszów – Mapy Google Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
palnik Posted December 10, 2019 Author Share Posted December 10, 2019 będę pamiętał ... aby to wiosny ! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zet4 Posted December 18, 2019 Share Posted December 18, 2019 O co ja widzę ? Palnik dziękuję za relację z szkolenia ? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
palnik Posted December 19, 2019 Author Share Posted December 19, 2019 Nie ma sprawy. Może na drugą część na wiosnę piach i błoto .. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zet4 Posted December 19, 2019 Share Posted December 19, 2019 Możesz też na ADV2 i ADV3 https://advacademy.pl/product/szkolenia-motocyklowe-szkolenie-enduro-adventure2/Jest tam skręcanie w piachu i podjazdy w piachuWysłane z mojego SM-N950F przy użyciu Tapatalka Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zet4 Posted January 7, 2021 Share Posted January 7, 2021 Cześć, wklejam link do kalendarza szkoleń na 2021 https://advacademy.pl/kalendarz/ Zapraszam na szkolenia szosowe na torze w Moto Parku Kraków, Szkolenia Jazdy Precyzyjnej w Jaworznie w ODTJ Cargo i szkolenia enduro (Adventure) w Enduro Park Poland w Dąbrowie Górniczej Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts