Skocz do zawartości
Forum Śląskich Motocyklistów

Piątki w TAWERNIE Ruda Sląska ul. Katowicka 1a


Rekomendowane odpowiedzi

Prosiak nie wychodzi mi z głowy. Myśl jest taka żeby 27. 09.13. zrobić hm...pierwsze z zakończen sezonu. Oczywiście w Tawernie. Z doświadczenia wiem że prosiak tusza jest fajny ale jest dużo odpadu. Myśl jest taka żeby zrobić prosiaka z szynki formowanej. Tylko mięsko a efekt podobny. Co myślicie?

Odnośnik do komentarza
Udostępnij na innych stronach

Prosiak nie wychodzi mi z głowy. Myśl jest taka żeby 27. 09.13. zrobić hm...pierwsze z zakończen sezonu. Oczywiście w Tawernie. Z doświadczenia wiem że prosiak tusza jest fajny ale jest dużo odpadu. Myśl jest taka żeby zrobić prosiaka z szynki formowanej. Tylko mięsko a efekt podobny. Co myślicie?

Myślę, że z tym mięskiem Artek ma racje. Popieram :D

Odnośnik do komentarza
Udostępnij na innych stronach

Prosiak nie wychodzi mi z głowy. Myśl jest taka żeby 27. 09.13. zrobić hm...pierwsze z zakończen sezonu. Oczywiście w Tawernie. Z doświadczenia wiem że prosiak tusza jest fajny ale jest dużo odpadu. Myśl jest taka żeby zrobić prosiaka z szynki formowanej. Tylko mięsko a efekt podobny. Co myślicie?

Ale przecież prosiaka z kopytami nie dostaniesz :) to jest szynka uformowana w kształcie prosiaka.Kroi się na kawałki i wszystko.

Czy chcecie na ten raz zmienić lokal to Wasza sprawa.Można zamówić dowóz lub odbiór na daną godzinę.

Odnośnik do komentarza
Udostępnij na innych stronach

Dołącz do dyskusji

Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą.

Gość
Dodaj odpowiedź do tematu...

×   Wklejono zawartość z formatowaniem.   Usuń formatowanie

  Dozwolonych jest tylko 75 emoji.

×   Odnośnik został automatycznie osadzony.   Przywróć wyświetlanie jako odnośnik

×   Przywrócono poprzednią zawartość.   Wyczyść edytor

×   Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL.

×
×
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Wchodząc na stronę akceptujesz regulamin i politykę prywatności.