Gość ARTEK7 Opublikowano 30 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2013 Nie tylko kapcie he he . Pierzynka też . Ale jak sam Arczi powiedział to nie mydełko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Alda Opublikowano 31 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2013 Dzięki wszystkim za miłe towarzystwo, a Artkowi za jedzonko jakiego daaaaaaaawno nie jadłam PS. Co to będzie jak zamkną tawernę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ArU Ninja Opublikowano 31 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2013 Udało mi sie wrzucić fotki Jesli ktoś chce wszystkie pisać na PW https://plus.google.com/photos/101175404984496494731/albums/5918201871611356593?authkey=CKqH3q2j7MqlFA Dajcie znać czy sie otwierają bo chyba cos lipa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Alda Opublikowano 31 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2013 nio ... chyba kicha. spróbuj jeszcze raz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ryś13:) Opublikowano 31 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2013 No fakt, coś nie tak bo nie otwiera Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ArU Ninja Opublikowano 31 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2013 Poszły na maila wszystkim - kto nie był to nie zobaczy niech żałuje. Może wieczorem jeszcze sie z tym pobawie teraz idę pośmigać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Alda Opublikowano 31 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2013 Fotki - suuuuuper Dzięki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość ARTEK7 Opublikowano 31 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2013 Fotki fajne . Dobrze , że ARU pomyślał o zrobieniu zdjęć . Dzięki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Flavius Opublikowano 1 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 1 Września 2013 Aru dzięki za pamięć miło było zobaczyć znowu stare mordki jak i poznać te nowe Czekam na zdjęcia chyba, że mnie na nich nie ma i dlatego ich nie dostałem na maila Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kasiek Opublikowano 1 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 1 Września 2013 Fakt Flavius wybacz.....dziękujemy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość ARTEK7 Opublikowano 1 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 1 Września 2013 Na koniec sezonu trza pomyśleć o pieczonym prosiaku . Eszystko da się zrobić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ryś13:) Opublikowano 1 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 1 Września 2013 To trza się zebrać gdzieś w lokalu i najlepiej z noclegami eeh Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kasiek Opublikowano 1 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 1 Września 2013 Ja jestem za Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Alda Opublikowano 1 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 1 Września 2013 ja też, ja też Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nfs Opublikowano 1 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 1 Września 2013 Jak chcecie prosiaka to nie ma sprawy.W bardzo bliskiej okolicy jest lokal gdzie można zamówić..Szef jeździ FJR więc się z nim dogadamy.Na zewnątrz można posiedzieć,moto postawić.Warunki są okhttp://www.krisstek.com.pl/# Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość ARTEK7 Opublikowano 1 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 1 Września 2013 Prosiak nie wychodzi mi z głowy. Myśl jest taka żeby 27. 09.13. zrobić hm...pierwsze z zakończen sezonu. Oczywiście w Tawernie. Z doświadczenia wiem że prosiak tusza jest fajny ale jest dużo odpadu. Myśl jest taka żeby zrobić prosiaka z szynki formowanej. Tylko mięsko a efekt podobny. Co myślicie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ArU Ninja Opublikowano 1 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 1 Września 2013 Jo jebia!Ale to podjeżdżamy bez motongów już i piwkujemy do tego prosiaczka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość ARTEK7 Opublikowano 1 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 1 Września 2013 Ha ha ha na razie jest to myśl. Ale bardzo realna! Jeśli wyszły nam kiełbaski , ,zymloki na z i krupnioki na k to damy radę z wszystkim Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość ARTEK7 Opublikowano 1 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 1 Września 2013 Oj oj. No chyba świnia Wam nie straszna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Abgal Opublikowano 2 Września 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Września 2013 Jak chcecie prosiaka to nie ma sprawy.W bardzo bliskiej okolicy jest lokal gdzie można zamówić..Szef jeździ FJR więc się z nim dogadamy.Na zewnątrz można posiedzieć,moto postawić.Warunki są okhttp://www.krisstek.com.pl/#Lokal git no i zarcie miodzio Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Alda Opublikowano 2 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 2 Września 2013 Prosiak nie wychodzi mi z głowy. Myśl jest taka żeby 27. 09.13. zrobić hm...pierwsze z zakończen sezonu. Oczywiście w Tawernie. Z doświadczenia wiem że prosiak tusza jest fajny ale jest dużo odpadu. Myśl jest taka żeby zrobić prosiaka z szynki formowanej. Tylko mięsko a efekt podobny. Co myślicie?Myślę, że z tym mięskiem Artek ma racje. Popieram Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kasiek Opublikowano 2 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 2 Września 2013 Myślę, że z tym mięskiem Artek ma racje. Popieram ja tez tak myślę Nawet termin jest jak dla mnie ok Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nfs Opublikowano 2 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 2 Września 2013 Prosiak nie wychodzi mi z głowy. Myśl jest taka żeby 27. 09.13. zrobić hm...pierwsze z zakończen sezonu. Oczywiście w Tawernie. Z doświadczenia wiem że prosiak tusza jest fajny ale jest dużo odpadu. Myśl jest taka żeby zrobić prosiaka z szynki formowanej. Tylko mięsko a efekt podobny. Co myślicie?Ale przecież prosiaka z kopytami nie dostaniesz to jest szynka uformowana w kształcie prosiaka.Kroi się na kawałki i wszystko.Czy chcecie na ten raz zmienić lokal to Wasza sprawa.Można zamówić dowóz lub odbiór na daną godzinę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kasiek Opublikowano 2 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 2 Września 2013 Mi tam obojętnie. Nieważne gdzie, ważne z kim (atmosfera i ludzie najważniejsi) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
arczi137 Opublikowano 2 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 2 Września 2013 Kurde rzuci człowiek coś z gupoty, jakieś hasło i o prosze jak sie temat rozwija:) Szynka z formy "ala prosiak" jest rewelka .Szefowa z Tawerny juz krzywo patrzy jak se swoje wuszty piekymy a co dopiero jak sie zamowi jakieś prośe z dowozymy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Dołącz do dyskusji
Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą.