179274_1449834468 Opublikowano 15 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2009 Postawiłem wczoraj moto przy wejsciu lewym (Media ...) z lewej strony, tam gdzie zawsze od 3 lat i 2 członki sie przypieprzyły, ze nie wolno. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Boban Opublikowano 15 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2009 to samo jest pod makro, ale mnie to nie przeszkadza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
doppel Opublikowano 15 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2009 Ja nie reaguje na ochrone udaje ze ich nie slysze zawsze steje obok miejsca na rowery Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kowaleon Opublikowano 15 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2009 A w dziale mięsnym nieświeże mięcho Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
.:BadMan:. Opublikowano 15 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2009 A w dziale mięsnym nieświeże mięcho z którego poźniej robią grilla a klienci wpier#@ aż im się uszy trzęsą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gregor2105 Opublikowano 18 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2009 z którego poźniej robią grilla a klienci wpier#@ aż im się uszy trzęsą A skąd wiecie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
.:BadMan:. Opublikowano 19 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2009 kowal robi na miesnym a ja na grillu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pacza Opublikowano 20 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2009 To na na jutro dwa kuraki zamawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kowaleon Opublikowano 20 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2009 To na na jutro dwa kuraki zamawiam W jakich przyprawach ? a może znajdzie się coś na stanie, co jeszcze nie zostało zamaskowane przyprawami... takie prawie świeże Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gregor2105 Opublikowano 20 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2009 To ja wam dołoże warzywka i bedzie kociołek na grila . ups (miałem na myśli takie z ogrodu bez skojarzeń prosze) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
goorny Opublikowano 20 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2009 Musicie ciągnąć kurna ten temat? .Do dzisioj pamiętom jak żech wpierd..lał w oszołomie te skrzidła . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DANVIELD Opublikowano 21 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2009 No, zielone kurczaki, myja ludwikiem i potem daja sie im opalić i na grila, jak NEW! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gregor2105 Opublikowano 23 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2009 No, zielone kurczaki, myja ludwikiem i potem daja sie im opalić i na grila, jak NEW!Nie. Nie tak drastycznie to nie jest. Kiedyś tylko tak długo leżały że same spi.. z chlodni i trzeba je było łapac po magazynie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
brutus333 Opublikowano 3 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2009 Kiedyś tam, dawno temu zjadłem jakiegoś "psa mielonego z budą". Tydzień umierałem siedząc na kiblu a miska na kolanach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Dołącz do dyskusji
Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą.