Sm kasza Posted April 11, 2019 Share Posted April 11, 2019 Witam jakie są zadania egzaminacyjne na placu manewrowy kat. Am ktoś coś? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Furek Posted April 12, 2019 Share Posted April 12, 2019 - czynności kontrolno-obsługowe (światła, płyny) po jednej losowej rzeczy + zawsze stan/naciąg łańcucha - przeprowadzenie motocykla, przygotowanie się do jazdy oraz płynne ruszenie - ósemka - slalom wolny - slalom szybki (średnia prędkość 30km/h) - hamowanie awaryjne - ruszanie na wzniesieniu Chyba o niczym nie zapomniałem ? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rusher Posted April 13, 2019 Share Posted April 13, 2019 Na inne kategorie A/A2 (nie wiem jak a1) jest tez ominięcie przeszkody, nie wiem jak to wyglada na am ale tego zadania nie ma sie co obawiać Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kolba Posted April 13, 2019 Share Posted April 13, 2019 wystarczy wejść na youtube i zobaczyć filmik Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Furek Posted April 14, 2019 Share Posted April 14, 2019 W dniu 13.04.2019 o 02:44, Rusher napisał: Na inne kategorie A/A2 (nie wiem jak a1) jest tez ominięcie przeszkody, nie wiem jak to wyglada na am ale tego zadania nie ma sie co obawiać Nie ma omijania przeszkody ? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rusher Posted April 15, 2019 Share Posted April 15, 2019 W dniu 14.04.2019 o 08:40, Furek napisał: Nie ma omijania przeszkody ? Osobiście uważam ze na taka kategorie bardzo by sie przydało bo to skuterki głównie z miejskim zastosowaniem i parkingi przy drogach itp. Ale jak nie ma to mniej jak ktoś zdaje ? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts