osa71 Posted May 1, 2018 Share Posted May 1, 2018 W dniu 29.04.2018 o 12:24, Speedy Gonzales napisał: Witam, ja też jestem Varadero-wiczką z Chorzowa.Bardzo chętnie dołączyłabym do jakiejś fajnej ekipy(choćby dwuosobowej?)w celu pokręcenia sie po okolicach, poznania ciekawych ludzi i spędzenia miło czasu z wielbicielami dwukołowych podróżników.Czy znalazłoby się miejsce dla mnie w Waszej ekipie? Witam koleżanke tez jestem z Chorzowa? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
victoryMP Posted May 1, 2018 Share Posted May 1, 2018 czwartek bialy krzyz. jedziemy Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Speedy Gonzales Posted May 2, 2018 Share Posted May 2, 2018 W dniu Tuesday, May 01, 2018 o 20:41, osa71 napisał: Witam koleżanke tez jestem z Chorzowa? Bardzo miło mi poznać. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
victoryMP Posted May 4, 2018 Share Posted May 4, 2018 Bylismy na Swietym Krzyzu,pogoda wspaniala,droga bardzo fajna,miejsce piekne, i nikogo znajomego nie spotkalismy. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Speedy Gonzales Posted May 5, 2018 Share Posted May 5, 2018 W dniu Friday, May 04, 2018 o 17:12, victoryMP napisał: Bylismy na Swietym Krzyzu,pogoda wspaniala,droga bardzo fajna,miejsce piekne, i nikogo znajomego nie spotkalismy. Super,że się wycieczka udała.Zazdroszczę, bo chciałam się dołączyć,ale na nieszczęście czasem coś człowiekowi w ostatniej chwili wypadnie...Mam nadzieję,że to nie ostatnia okazja zwłaszcza że pogoda jak na razie dopisuje. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Anar Posted May 5, 2018 Share Posted May 5, 2018 Też byłem z kolegą ,kilka motorków było i nikogo znajomego. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
michal22 Posted March 8, 2019 Share Posted March 8, 2019 W dniu 24.05.2017 o 07:47, Alabama napisał: Jaworze byłam już tu i tam Ale samej nie jest tak fajnie jak w towarzystwie Witam. Też jestem chętny na jakiś wypad, jak co to pisać w wiadomości lub na mail: [email protected] lub tel: 512220481 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts