bordeux Posted June 1, 2014 Report Share Posted June 1, 2014 Kupię śrubę do zacisków przedniego hamulca w miarę rozsądnej cenie: Link to comment Share on other sites More sharing options...
DANVIELD Posted June 2, 2014 Report Share Posted June 2, 2014 prawdopodobnie mam takową, zrób zdjęciez długoscią śruby, średnica gwintu a nawet jeżeli możesz to skok tez. Link to comment Share on other sites More sharing options...
bordeux Posted June 2, 2014 Author Report Share Posted June 2, 2014 prawdopodobnie mam takową, zrób zdjęciez długoscią śruby, średnica gwintu a nawet jeżeli możesz to skok tez. więcej postaram wrzucić jutro, jak dojade do garażu (fota zrobiona w dniu zgubienia, by szybko znaleźć prowizorkę) Link to comment Share on other sites More sharing options...
nfs Posted June 3, 2014 Report Share Posted June 3, 2014 Ja sobie do poprzedniego moto kupiłem na allegro.Dogadałem się z gościem co miał na części i kupiłem bo objechałem dupiatym kluczem.Te śrubki według serwisówki powinny być przykręcane na klej do gwintów.Dla tego tez objechałem tamtą śrubę i przestałem używać ten klej.Widać jednak że po coś jest i trzeba kupić jakiś słabszy. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts