skaramusz Opublikowano 13 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2013 Witam Przed Wami jeszcze trochę sezonu urlopowego a w najbliższym czasie długi weekend. Planując podróże po kraju na pewno zdarzy Wam się zgłodnieć. Może przydadzą się komuś moje spostrzeżenia z tegorocznej wyprawy. Etap 2: http://motormania.com.pl/turystyka/wyprawy-czytelnikow/motocyklowa-podroz-kulinarna-ii-etap-wyprawy-szlakiem-kuchennych-rewolucji/ Etap 1: http://motormania.com.pl/turystyka/wyprawy-czytelnikow/motocyklem-w-restauracjach-wyprawa-szlakiem-magdy-gessler/ Przestrzegam - nie klikać na głodnego Pozdro 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
acik86 Opublikowano 20 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2013 Ale mi zrobiłeś smaka na taką wyprawę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marysiakedziorek Opublikowano 29 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2013 zgadzam się, wyprawa możę pobudzić kubki smakowe trzeba będzie się wybrać i posmakować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marek-J-bie Opublikowano 29 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2013 Jakąś ekipą trza by to poodwiedzać. Ale chyba w przyszłym sezonie. Zrób coś na ciepło- ja to opierdziele. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DANVIELD Opublikowano 30 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2013 jestem jak najbardziej za! pod warunkiem,ze nie bedziemy jeśc żadnego scierwa podawanego z pod ladyjak to nieraz mialo miejsce w programach M. Gesler Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
janek80 Opublikowano 4 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2014 Zabawny, ale i fajny wyjazd. Z pewnością również smaczny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Dołącz do dyskusji
Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą.