Jump to content
Forum Śląskich Motocyklistów

Triumph

endrju55

Recommended Posts

• 4 weeks later...
  • 1 month later...
  • 3 weeks later...

Moplik jeżdzi jak ta lala niewiem kiedy nakręciłem na miejscu 2500km narazie jestem jaszcze po zlocie Złotej Kaczki wypalony,ale w czerwcu musimy sie wybrac na małą przejażdzkę :) Pozdrów Twoją połówke :lol:

• 2 weeks later...
  • 3 months later...
  • 5 weeks later...

Dziennie , przez cały sezon , oczywiście jak pogoda pozwalała , dojeżdżałem do pracy na moto a pracuję w Bytomiu . Do 20 sierpnia jeździłem Burgmanem 650 a potem Rocketem , praktycznie cały wrzesień.Teraz też parę razy miałem ochotę śmignąć na moto ale rano jest naprawdę nie przyjemnie i mokro a tylną oponę mam lichą . Śmierć naszego kolegi z forum na ROCKECIE (nie znałem GO osobiście) też trochę dała mi do myślenia , był na pewno sporo lepszym kierowcą motocykla ode mnie i z dużo większym doświadczeniem.

Witam.Byłem dzisiaj w miejscu gdzie zginął endrju55.Miejsce jest nieciekawe.Nie oświetlony dojazd do obwodnicy na zakręcie z betonami, gdzie kiedyś prowadziła droga na wprost...Uważajcie wszędzie,nie tylko tam.Mało jest fajnych dróg,gdzie można bezpiecznie jechać.

Pozdrawiam.

To kawałeczek miałeś trasy do przejazdu,wiem jak jest rano poprostu,,pizga'' troche,ja dziś pojeżdziłem na Rockedzie na zakończenie doTych pojechałem szło wytrzymać ten chłód.A Andzeja dla niektórych,,Kapuśćiosz'' [*]znałem gdzieś 10 lat zawsze dawał mi słome na Zimowy zlot Pingwina ta tragedia dała bardzo dużo do myślenia szczególnie do takich jak my co kochają jazde na motocyklu.Jutro ponoć ma być jeszcze przyzwoita pogoda to mały wyjazd jeszcze bym gdzieś zaliczył :)

Oj , szkoda że nie podchodziłem do kompa , pogoda była cudna , machnąłem jakieś 170 km .Wściekły jestem że się z Tobą nie umówiłem i nie poznałem Cię osobiście , trudno na pewno jeszcze będzie okazja. Pozdrawiam.

Tak z innej beczki , zamówiłem akcesoryjne siedzenie do Rocketa , z wygodniejszym siedziskiem pasażera (córka strasznie narzekała ) i z oparciem dla kierowcy , dam znać czy to coś warte jak wypróbuję , w przyszłym tygodniu powinno dotrzeć .

To fakt siedzenie ponoć pasażera jast niwygodne kilka koleżanek nażekało że pobolewa ich zadeczek po dłuższej jeżdzie :D Zato mój syn jeżdzi ze mną ale z przodu bo ma zaledwie 4 latka,żonka ma swuj motor więc z jej strony skarg nie będe słyszał :D

• 2 weeks later...