endrju55 Posted March 5, 2011 Share Posted March 5, 2011 Ktoś dosiada jeszcze prócz mnie takowy sprzęt? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
sumadax Posted March 5, 2011 Share Posted March 5, 2011 no jest tu kilku miłośników bielizny, nawet jest osobny TEMAT tylko że jakoś zamarł ostatnio trzeba by go jakoś ożywićpozdrawiam i zapraszam Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
endrju55 Posted March 5, 2011 Author Share Posted March 5, 2011 A to CI .......NIEWIEDZIAŁEM .........a tu Tiumph )))))) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hop1 Posted April 2, 2011 Share Posted April 2, 2011 Endrju możesz mnie wpisać już do posiadacza niekoniecznie tekstylnego motorku Troszke dziś pojeżdziłem tylko 200km po okolicy było okej Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
endrju55 Posted May 5, 2011 Author Share Posted May 5, 2011 eheheheh ... HOP ....i jak ci łazi ten moplik ???????? )))))))))))) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hop1 Posted May 27, 2011 Share Posted May 27, 2011 Moplik jeżdzi jak ta lala niewiem kiedy nakręciłem na miejscu 2500km narazie jestem jaszcze po zlocie Złotej Kaczki wypalony,ale w czerwcu musimy sie wybrac na małą przejażdzkę Pozdrów Twoją połówke Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
endrju55 Posted May 27, 2011 Author Share Posted May 27, 2011 dziekowac ....cza sie przejechac )))))))))) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hop1 Posted May 30, 2011 Share Posted May 30, 2011 Ja jednego mi jest brak czasu jak nie organizowanie zlotu to wyjazd na zawody enduro itd.ale myśle że po15 czerwca poukłada mi się z wolnym dniem na wyjazd. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hop1 Posted June 10, 2011 Share Posted June 10, 2011 Endrju widziałem już przyczepke do mojego moplika co prawda w surowym jeszcze stanie ale robi wrażenie Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ROBAS Posted September 14, 2011 Share Posted September 14, 2011 WitamWłaśnie zostałem szczęśliwym posiadaczem Rocketa . Pozdrawiam Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hop1 Posted October 13, 2011 Share Posted October 13, 2011 Gratulacje mam nadzieje że udany zakup Rocketa i jak pierwsze wrażenia z jazdy, bo ja już moim sprzetem ciągne przyczepke w krztałcie bomby Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ROBAS Posted October 14, 2011 Share Posted October 14, 2011 WitamSprzęt jest po prostu bajeczny , gdyby tylko była pogoda gnałbym jak wicher ! Mam nadzieję , że się spotkamy na jakimś zlocie i pośmigamy razem Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hop1 Posted October 15, 2011 Share Posted October 15, 2011 Niema problemu się spodkać niekoniecznie na zlocie, może jeszcze będzie jeszcze pogoda w tym roku to na małą wycieczke możemy śmignąć,mieszkam w Bytomiu więc w miare wszędzie blisko Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ROBAS Posted October 15, 2011 Share Posted October 15, 2011 Dziennie , przez cały sezon , oczywiście jak pogoda pozwalała , dojeżdżałem do pracy na moto a pracuję w Bytomiu . Do 20 sierpnia jeździłem Burgmanem 650 a potem Rocketem , praktycznie cały wrzesień.Teraz też parę razy miałem ochotę śmignąć na moto ale rano jest naprawdę nie przyjemnie i mokro a tylną oponę mam lichą . Śmierć naszego kolegi z forum na ROCKECIE (nie znałem GO osobiście) też trochę dała mi do myślenia , był na pewno sporo lepszym kierowcą motocykla ode mnie i z dużo większym doświadczeniem. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
FlorekGSX Posted October 15, 2011 Share Posted October 15, 2011 Witam.Byłem dzisiaj w miejscu gdzie zginął endrju55.Miejsce jest nieciekawe.Nie oświetlony dojazd do obwodnicy na zakręcie z betonami, gdzie kiedyś prowadziła droga na wprost...Uważajcie wszędzie,nie tylko tam.Mało jest fajnych dróg,gdzie można bezpiecznie jechać. Pozdrawiam. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hop1 Posted October 15, 2011 Share Posted October 15, 2011 To kawałeczek miałeś trasy do przejazdu,wiem jak jest rano poprostu,,pizga'' troche,ja dziś pojeżdziłem na Rockedzie na zakończenie doTych pojechałem szło wytrzymać ten chłód.A Andzeja dla niektórych,,Kapuśćiosz'' [*]znałem gdzieś 10 lat zawsze dawał mi słome na Zimowy zlot Pingwina ta tragedia dała bardzo dużo do myślenia szczególnie do takich jak my co kochają jazde na motocyklu.Jutro ponoć ma być jeszcze przyzwoita pogoda to mały wyjazd jeszcze bym gdzieś zaliczył Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ROBAS Posted October 16, 2011 Share Posted October 16, 2011 Oj , szkoda że nie podchodziłem do kompa , pogoda była cudna , machnąłem jakieś 170 km .Wściekły jestem że się z Tobą nie umówiłem i nie poznałem Cię osobiście , trudno na pewno jeszcze będzie okazja. Pozdrawiam. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hop1 Posted October 16, 2011 Share Posted October 16, 2011 Nie ma problemu się poznać co nie uciecze to się nie odwlecze wcześniej czy pużniej się spodkamy,mojego moplika jeszcze na zime nie chowam mam nadzieje że pogoda dopisze na jakiś dzień wekendowy pozdrawiam. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ROBAS Posted October 20, 2011 Share Posted October 20, 2011 Tak z innej beczki , zamówiłem akcesoryjne siedzenie do Rocketa , z wygodniejszym siedziskiem pasażera (córka strasznie narzekała ) i z oparciem dla kierowcy , dam znać czy to coś warte jak wypróbuję , w przyszłym tygodniu powinno dotrzeć . Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hop1 Posted October 24, 2011 Share Posted October 24, 2011 To fakt siedzenie ponoć pasażera jast niwygodne kilka koleżanek nażekało że pobolewa ich zadeczek po dłuższej jeżdzie Zato mój syn jeżdzi ze mną ale z przodu bo ma zaledwie 4 latka,żonka ma swuj motor więc z jej strony skarg nie będe słyszał Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ROBAS Posted October 24, 2011 Share Posted October 24, 2011 Moja córka już duża dziewczynka i z przodu już nie da rady jeździć ale syna mam też czteroletniego i też z przodu jeździ. Na przejażdżki z żonką nie ma szans Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hop1 Posted October 24, 2011 Share Posted October 24, 2011 Tak to już bywa z tymi żonami Może masz szanse wypróbować siedzenie jeszcze w tym roku bo zapowiadają słoneczną pogode Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
MiloszRR Posted October 29, 2011 Share Posted October 29, 2011 A jak skrzynia w rockecie? Bo coś słyszałem od użytkownika że kapa straszna. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hop1 Posted October 29, 2011 Share Posted October 29, 2011 Skrzynia w moim rockecie chodzi bez zażutu,ale przy zmianie biegów głośno jakbym K-750 jeżdził. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ROBAS Posted November 8, 2011 Share Posted November 8, 2011 U mnie też głośno . Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts