Michalina94 Posted October 5, 2022 Share Posted October 5, 2022 Zostaly mi ostatnie godziny jazd ale chcialabym tez pomiedzy jazdami cwiczyc na maszynie partnera (o dziwo sam mi to proponuje ;)). Nie chce tego robić na parkingach sklepowych czy drogach publicznych. Czy możecie polecic jakieś dzikie, ustronne place/miejsca, żeby poćwiczyć jazde motocyklem w okolicach Katowic/Tychów? Z góry dziękuję za wszystkie odpowiedzi i pozdrawiam! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ajk4send Posted October 12, 2022 Share Posted October 12, 2022 Cześć, Twoja szkoła nie powinna robić problemu z dostępem do placu po godzinach zajęć. Nie jestem pewien, czy przed egzaminem ćwiczenia na innym motocyklu niż egzaminacyjny będzie dobrym pomysłem. Jest już różnica w działaniu silnika/obrotach na zimno i ciepło na tym samym motocyklu. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts