MotoSCI.1 Posted April 22, 2022 Share Posted April 22, 2022 Witam po dłuższej przerwie. Wreszcie się zdecydowałem na zakup. Zamówiłem Hondę adv 350 w salonie DOS TOROS w Tychach. Czekam na odbiór. Co sądzicie o tym salonie ? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
MotoSCI.1 Posted May 29, 2022 Author Share Posted May 29, 2022 Witam ponownie. Honia odebrana. Po przejechaniu pierwszych 150 km mam pierwsze uwagi: + szyba trochę za wąska (168cm, 85 kg),czuć podmuchy wiatru na tułowiu, + przełącznik kierunkowskazów jest umieszczony jak dla mnie, ciut za nisko i zdarzyło mi się nacisnąć parę razy klakson zamiast migacz (nie ma przydatnej funkcji mignięcia kilkukrotnego i automatycznego wyłączenia), + silnik jest "na dotarciu" więc, V max tylko do 80 km/h przez pierwsze 500 km, - spalanie wyszło mi średnio około 3,3 ltr / 100 km. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Taurus Posted February 21 Share Posted February 21 Troche wody uplynelo od ostatniego Twojego wpisu.Jak sprawuje sie serwis Hondy w Tychach.Jestes zadowolony czy rozczarowany.No i oczywiscie ogólnie rzecz biorac , jestes zadowolony z wyboru ADV ? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts