luk.s Posted May 30, 2014 Share Posted May 30, 2014 Witam wszystkich!!!! Jestem zainterwsowany zakupem skutera Sym GTS 125. Szukam opinii na temat tego skutera. Duża oferta skuterów jest w Zabrzu http://grekmoto.otomoto.pl/. Proszę również o opinie na temat tego sprzedawcy.. Dzięki Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
nfs Posted May 30, 2014 Share Posted May 30, 2014 Ja jeśli chodzi o skutery zdecydowanie tak dla honda yamaha suzuki o bmce i itp nie ma co wspominać bo to inna półka cenowa.Peugeot zdecydowanie nie był dwa razy trzeciego nie będzie.Całkiem fajny jest piagio aprillia gilerra.Do 1,5 w zasadzie obojętne co się kupi byle było max sprawne.Od 2 tys lepiej szukać markowych.Za 5 tys tak jak jest w ogłoszeniu w życiu bym nie kupił takiego no name.W sobotę oglądałem znajomemu burgmana za 3,5 tys i moim zdaniem był konkretny.W tej kwocie można tez kupić hondę rebel 125/250,yamahę ybr itp co jest dużo sensowniejszą opcją. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts