Alda Opublikowano 3 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 3 Września 2013 Aru dzięki za pamięć miło było zobaczyć znowu stare mordki jak i poznać te nowe Czekam na zdjęcia chyba, że mnie na nich nie ma i dlatego ich nie dostałem na maila Jesteś , jesteś - widzę dwie białe koszulki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość ARTEK7 Opublikowano 3 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 3 Września 2013 Temat prosiaka nie umiera ale przechodzi ewolucję. Po konsultacji z fachowcami z branży mięsnej konkluzja jest taka, że najsmaczniejsza będzie noga-udziec tylnia świniaka. Waga ok 6-8kg.W czwartek w Chudowie będę miał większą wiedzę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nfs Opublikowano 4 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 4 Września 2013 Temat prosiaka nie umiera ale przechodzi ewolucję. Po konsultacji z fachowcami z branży mięsnej konkluzja jest taka, że najsmaczniejsza będzie noga-udziec tylnia świniaka. Waga ok 6-8kg.W czwartek w Chudowie będę miał większą wiedzę.Teraz trzeba by ustalić kto będzie.Bo dla co niektórych jest to jedna porcja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość ARTEK7 Opublikowano 4 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 4 Września 2013 He he to trzeba zacisnac pasa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kasiek Opublikowano 4 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 4 Września 2013 jakoś damy radę Jakby co ja się piszę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ArU Ninja Opublikowano 4 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 4 Września 2013 Pewnie, że damy! Kto jak nie my Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ryś13:) Opublikowano 4 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 4 Września 2013 Damy, damy rade z takim towarzystwem to i konia z kopytami można opindolić i pijanym miśkiem zagryść hehehe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adam-panczyszyn Opublikowano 4 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 4 Września 2013 Rysiu nie rob ochoty musze siedziec w szwajcarii a wolalbym z wami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ryś13:) Opublikowano 4 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 4 Września 2013 Rysiu nie rob ochoty musze siedziec w szwajcarii a wolalbym z wami A my to Ci nie kazali tam wypindalać hehe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adam-panczyszyn Opublikowano 4 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 4 Września 2013 No chyba nietego niewiem ale w niedziele wracam wiec whiskacz bedzie he he Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kasiek Opublikowano 4 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 4 Września 2013 ja tam wolę czystą.....wodę źódlaną niegazowaną Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ArU Ninja Opublikowano 4 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 4 Września 2013 whiskacz bedzie he heDo całego prosiaka jeden łiskacz Chyba żeby go polewać nad ogniem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość ARTEK7 Opublikowano 4 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 4 Września 2013 He he może to butelka 4,5 litra Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ArU Ninja Opublikowano 4 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 4 Września 2013 Hmm - no to wtedy ok - 0,5 na prosiaka a 4l dla Nas Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość ARTEK7 Opublikowano 4 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 4 Września 2013 Na pierwszego drinka w sam raz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adam-panczyszyn Opublikowano 4 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 4 Września 2013 Do całego prosiaka jeden łiskacz Chyba żeby go polewać nad ogniem kto powiedzial ze jeden Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adam-panczyszyn Opublikowano 4 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 4 Września 2013 ja tam wolę czystą.....wodę źódlaną niegazowaną . Dzieciom to mleko i to skondesowane he he Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Alda Opublikowano 5 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 5 Września 2013 dorosły się odezwał .... ha Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adam-panczyszyn Opublikowano 5 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 5 Września 2013 Od kiedy zabytki pyskuja tartaki pozamykane he he Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość ARTEK7 Opublikowano 5 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 5 Września 2013 Chopie! !! Ty się najpierw pokaż a nie pyskuj zza roga!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ArU Ninja Opublikowano 5 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 5 Września 2013 Pół biedy zza roga, ale zza granicy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość ARTEK7 Opublikowano 5 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 5 Września 2013 Oj oj to musi pokazać paszport z załącznikiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ArU Ninja Opublikowano 5 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 5 Września 2013 Załącznikiem przede wszystkim Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nfs Opublikowano 5 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 5 Września 2013 Słyszałem że jutro jest polowanie na tego prosiaka co mamy go upiec .My chyba z buta bo robi się promilowo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość ARTEK7 Opublikowano 5 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 5 Września 2013 To wezme łuk i strzały Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Dołącz do dyskusji
Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą.