Tomasz93 Posted January 21, 2021 Report Share Posted January 21, 2021 Witam koledzy i koleżanki. Wiecie może gdzie mogę kupić w dobrej cenie Quickshihter do Speed Triple? Może ma ktoś z was na zbyciu? Pozdrawiam Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
danco Posted January 25, 2021 Report Share Posted January 25, 2021 No hej, rok temu kupilem jeden QS Czeskiej produkcji i do tej pory jestem zadowolony. Jest swietnie wykonany i prosty w montazu typu Plug&Play, tylko zalozyc i podpiac wtyczke. Moze jeszcze znajde kontakt na dilera w Polsce, na pewno pomoze na ten temat i doradzi. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tomasz93 Posted January 26, 2021 Author Report Share Posted January 26, 2021 Dzięki za odpowiedź. Mógłbyś mi podać jakiś kontakt na sprzedawcę. Chciałbym do niego zadzwonić albo napisać i dowiedzieć się coś więcej na ten temat. Pozdrawiam Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
danco Posted January 31, 2021 Report Share Posted January 31, 2021 Tutaj jest telefon 734 807 475 i meil [email protected] Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts