Guest Posted January 3, 2017 Share Posted January 3, 2017 Witam serdecznie. Mam do sprzedania alufelgi włoskiej firmy Tecnomagnesio, model Super F1. Felgi w stanie dobrym, proste, nie biją, nie ma żadnych problemów z wyważeniem itd. Noszą normalne ślady użytkowania, bez żadnych poważnych i dużych ubytków.Idealne też nie są, bo z pewnościa mają jakieś rysy i obcierki. Jeździły na Fiacie Stilo mojej żony, ale niestety przed świętami Stilo ucierpiało w kolizji, więc koła chcę opchnąć. Mam do nich niemiecki TUV. Felgi mają odsadzenie ET37, szerokość 7J x 15H2, rozstaw otworów na śruby to 4/100 lub przy zastosowaniu śrub pływających jak u mnie 4/98(np.Fiat, Lancia, Alfa). Cena za felgi 400 zł do negocjacji. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
TURBO1000 Posted January 3, 2017 Share Posted January 3, 2017 Furmanke lakiernika i mechanika zawsze mozna rozpoznac na pierwszy rzut oka Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted January 3, 2017 Share Posted January 3, 2017 Opony nieaktualne, Zostały same felgi. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted January 22, 2017 Share Posted January 22, 2017 Temat felg nadal aktualny Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts