Kieran Posted August 30, 2014 Share Posted August 30, 2014 Witam mam do sprzedania opone na tył bridgestone bt016 pro rozmiar 180/55/17. Opona jest praktycznie nowa kupilem ją 3 miesiace temu. Niestety posiada wade. Złapałem "kapcia" na niej. Osobiscie chce ją sprzedac bo mysle ze do codziennego jezdzenia sie nie nadaje (jest na niej strach jezdzic mimo ze dziura nie jest duza). Ogłoszenie kieruje bardziej do stunterow, gdyz nie poruszaja sie z duzymi predkosciami i mysle ze jak by sobie ja zakolkowali to by mogli jeszcze na niej posmigac. konkretnej ceny nie podaje. mysle ze z zainteresowaną osoba sie "dogadam". Na dniach postaram się wrzucic foto. zainteresowanych zapraszam na priv lub gg (w moim profilu). Pozdraiwam Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kieran Posted September 5, 2014 Author Share Posted September 5, 2014 Nie aktualne. do zamkniecia. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts