Lukasz12211 Posted August 15, 2014 Share Posted August 15, 2014 SPRZEDANE! Została tylkio kurtka i kask Witam serdecznie, Do sprzedania mam skórzane, wzmocnione rękawice motocyklowe firmy HELD. Rozmiar rękawic XXL, jednak ja normalnie powinienem mieć jedynie XL, lecz te pasowały bez problemu. Długości podałem na zdjęciach. Posiadają liczne wzmocnienia, nie tylko na kostkach ale i na palcach. Są w idealnym stanie, używane kilka razy, nie posiadają żadnych śladów użytkowania. U mnie wymiary są takie: Długość dłoni do stawu – 19 cmDługość środkowego palca – 9 cm I przy tych wymiarach pasują idealnie dzięki rzepą i ściągaczom. Sprzedaje, ponieważ sprzedałem motocykl. Zdjęcia: Cena: 109 zł Do sprzedania także: Kurtka motocyklowa Akito XL/XXLKask sportowy LS2 z ciekawym wzorem XLButy motocyklowe AKITO rozmiar 42 (dł. wkładki 26-26,5 cm) Kontakt:e-mail: [email protected]tel: 698 620 348 (gdybym nie odbierał to proszę o SMS) Możliwośc taniej wysyłki. Pozdrawiam i zapraszam! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts