gawlow7 Posted February 16, 2014 Share Posted February 16, 2014 Witam wszystkich jestem nowy na tym forum ponieważ od niedawna jestem posiadaczem Triumpha piekne moto tylko mam problem odpaleniem ponieważ mam rozstrzaskaną instalacje czy możecie mi pomóc?????? Moto jest z 2008r z abs-em i ma uszkodzoną instalacje znaczy sie dokładniej mówiąc złącze (jest obcieta wiązka) wychodzące z lewej kierownicy(z klamki sprzęgła i przełączników).Jest tam 9 kabelków i nie wiem który z którymi połączyc. Prosze pomóżcie koledzy z góry dzieki. Pozdrawiam Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
.majzel. Posted February 16, 2014 Share Posted February 16, 2014 a w powitalni kolega był? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
musashi28 Posted February 16, 2014 Share Posted February 16, 2014 Triumph Sprint ST1050?http://www.bikersoracle.com/triumphsprint/forum/showthread.php?t=5884Masz tam fajny zestaw manuali, chociaż nie ma rocznika 2008 ale wielkich różnic pewnie nie ma, a na ostatniej stronie pdf znajdziesz schemat instalacji. Powinno pomóc.Z wyrazami szacunku... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
gawlow7 Posted February 18, 2014 Author Share Posted February 18, 2014 Pomógł mi olega z allegro co ma wystawiony taki przełącznik jutro sprawdze i zobacze co wyjdzie bo zaczynają sie kolejne schody podobno zegary z 2005 roku nie odpalą motocykla a takie własnie kupiłem!!!! ale diekuje musashi za pomoc. Jytro napisze jak wyszło. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts