tymczasowa Posted January 17, 2013 Share Posted January 17, 2013 Witam serdecznie. (prosze admina o nie kasowanie posta dziekuje? ) Mam na imie Anka, zajmuje sie sztuka, interesuje motocyklami choc i nie posiadam żadnego to cenie sobie ten sposob podrozowania jesli mam taka mozliwosc;).Pisze do Was bo ... byc moze kogos zainteresuje moja oferta (niestety forum z zakladka "Gielda" jest dla mnie niedostepne, wiec nie moge umiescic tam swojego ogloszenia) Przyznam, ze zbieram na przyslowiowe "waciki" oraz grubsza sprawe; wypad do pięknej Irlandii. Kazdy grosz sie przyda Rysuje/maluje, fotografuję. Jesli ktos z Was mialby ochote zlecic wykonanie rysunku (na podstawie zdjecia, obrazka - dowolnie), to zapraszam (prosze pisac pod maila zamieszczonego na obrazku, w temacie wpisujac "zlecenie na rysunek moto" Dzieki!)Portrety, motocykle... naprawde dowolnie, co potrzebujecie to postaram sie rozrysować .Projektuje rowniez logotypy, plakaty, wizytowki (...) Próbkę swojej twórczości załączam ponizej: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted January 17, 2013 Share Posted January 17, 2013 Temat przeniesiony 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts