Jump to content
Sign in to follow this  
Bolo78

Aprilia pegaso 650 ie

Recommended Posts

Witam.Panowie mam pewien problem z moją Aprilką jest to model na wtrysku i po odpaleniu oczywiście na ssaniu motor strasznie nie rowno chodzi przerywa, strzela w tłumiki,obroty są strasznie nie równe ,a nawet zdarza mu się zgasnąć. Odpala bez problemu na ssaniu i znów to samo ,jak wyłączę ssanie, to gaśnie no bo za zimny .Jak odpalę na ssaniu to tak się zachowuje jakby go zalewało. Zawory ustawione,świeca nowa,paliwo świeże więc co? Macie jakieś pomysły?

Share this post


Link to post
Share on other sites

Nie no Panowie nikt nie wie co to może być? Nie oczekuję 100% odpowiedzi tylko jakieś namiary, gdzie szukać elektryka ,wtryski ,zasilanie paliwa, zapłon(raczej się nie przestawia bo inaczej nie założy magneta) Podpowiedzcie coś, pogoda jest czas jest ale sprzęt sprawny na 85%.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Dzięki będę szukał warsztatu który mi to zrobi jeszcze raz dzięki bo jesteś jedynym gościem który mi podpowiedział co dalej robić wartasz piwko 

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
Sign in to follow this  

×
×
  • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.