lawka Posted October 18 Share Posted October 18 Sprzedam mojego 1290 SAS z 2019 roku. Przebieg: ok. 36.500km Jestem pierwszym i jedynym właścicielem. 4 serwisy w Eurorider w Katowicach, ostatni w marcu 2023 w Motostrefa w Mysłowicach ( miedzy innymi sprawdzenie zaworów, serwis przedniego zawieszenia wraz z amorem skrętu itd koszt 5500zl). Na gwarancji mialem wymieniony tylni amortyzator. Olej wymieniany 2x razy w roku (raz w serwisie KTM latem, a raz przeze mnie przed zimowaniem). Wyposazenie: Tech Pack Kufry boczne KTM z dodanymi uchwytami na dodatkowy bagaż. Kufer centralny KTM Wydech Akrapovic Gmole KTM Grzane manetki KTM Osłona chłodnicy KTM Dodatkowe filtry przednie koło lampy. Osłona neoprenowa tylnego amortyzatora R&G Osłona termiczna tylnego kolektora. Naklejki ochronne na baku. Osłona przedniej lampy KTM Wyzsza szyba z deflektorem Puig Uchwyt na lampy LED Uchwyt na nawigację montowany do wyświetlacza TankBag KTM Siedzenia PowerParts kierowcy (podgrzewane) i pasażera. Siatka chłodząca na siedzenia Spacerówki na gmolach Poszerzenie stopki Nowe opony (kupione i założone w lipcu 2023) continental Conti trail attack 3. Oddam tez zdemontowany wydech, obie kanapy, szybę oraz uchwyt na GPS KTM Komplet kluczyków i dokumentów. Ubezpieczenie OC/AC ważne do kwietnia 2024. Ponieważ już kupilem olej i filtr na zimową wymianę dodam do motocykla dla kupującego. WAŻNE: Uchwyt touratech z nawigacja, uchwyt sp connect na telefon, dodatkowe LED'y NIE SĄ NA SPRZEDAŻ, poniewaz to sobie zostawiam na następny motocykl. Istnieje możliwość kupna bez wydechu Akrapović, ze standartową szybą oraz bez akcesoryjnych siedzień. Cena będzie mniejsza o 3000zł od tej poniżej. Cena 62500 do negocjacji, bo czekam na nowy motocykl. Motocykl do obejrzenia w Tychach, jazda po zostawieniu gotówki. Nie interesuje mnie zamiana. W linku zdjecia: https://www.otomoto.pl/motocykle-i-quady/oferta/ktm-adventure-ktm-1290-super-adventure-s-2019-kufry-akrapovic-full-tech-pack-ID6FUtID.html?isPreview=1 Kontakt do mnie 6 0 2 7 7 6 4 1 9 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts