endriu.b1 Posted June 9 Report Share Posted June 9 Cześć Zmieniam opony w Virago 1100. Jakie polecilibyście mi opony? Myślę o Maxxis lub Kenda Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Taurus Posted June 9 Report Share Posted June 9 Moze cos z ponizszego linku. Opony dedykowane twojemu motkowi.Ja skierowal bym swoja uwage w kierunku Bridgestone albo Michelin. https://www.reifen.com/de/Moto/ListTyreByMoto/699244/Moto?TyreListSort=&Page=0&PageSize=0&TyreSpeedIndexKey=&MotoByTypeHubraum=1100&MotoByTypeReifenart=Satz&MSFlag=False&TyreManufacturerFilterKey=all Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
MikiZ75 Posted June 10 Report Share Posted June 10 A ja polecam markę Cobra. Przez większość życia byłem za Metzeler-em ale po ostatnich pękniętych kordach szukałem czegoś nowego i znalazłem właśnie Cobra. Nie dość, że mają ciekawy bieżnik to jeszcze dobre opinie, które mogę potwierdzić chociaż na swojej nie wiele jeszcze jeździłem; może z 2k. U mnie sprawdzają się przy pół tonowym nacisku Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts