Jump to content
Forum Śląskich Motocyklistów

Pech

grzesiek_73

Recommended Posts

47 minut temu, grzesiek_73 napisał:

Nic nie widziałem, nic nie słyszałem, nikt nic nie wie!!!

W sumie...  nic się nie stało!

Motocyklista(niezależnie czy był winny czy też nie) w tym wszystkim jest nieistotny dla przekazu medialnego, a przecież był kimś dla kogoś ważnym. Czyimś synem, bratem, mężen, ojcem.......ważniejsze są grube ryby z samochodu. Od razu wiemy kim są, jakie zajmują stanowisko odnośnie zdarzenia i czy zwrócili wcześniej zjedzony posiłek po tym zajściu...

Głupio tłumaczy się pani prezes. Rozumiem, że z racji zajmowanego stanowiska nie che być nawet świadkiem zdarzenia, o uczestnictwie nawet nie wspomnę, ale to pokazuje, że opuściły ją resztki człowieczeństwa.....

Sory, ale jak jakieś niezidentyfikowane obiekty wyprzedzają mój samochód, albo goni mnie dymiący obiekt, to od razu wzbudza to moją uwagę, ale widocznie UFO dla pani prezes to zupełnie normalne zjawisko i nie zawraca sobie ona głowy takimi rzeczami.... 

I nie chcę wyrokować, jak to się zakończy, ale w/g mnie w tym nadwiślańskim Macondo mlekiem i miodem płynącym, to mniej więcej tak: Motocyklista nie dostosował prędkości do warunków i sytuacji panującej na drodze,czyli wiadomo winny... 

Prezesowa i jej kompan 500zł i 5pkt, w najgorzym przypadku kilkanaście tysięcy wpłaci na jakiś tam fundusz dla ofiar wypadków, żeby wyrazić skruchę za to niezatrzymanie się podczas ostrzału UFO....może do okulisty skierowanie wypiszą... 

• Like 1

Nieudzielenie pomocy raczej ewidentne. Co do przyczyny wypadku to nie widać najważniejszej części, czy i kiedy auto zmieniało pas, ile miał na liczniku motor (raczej niemało), itp -  ja bym tu był ostrożny w ferowaniu wyroków. Kolejny bodziec do kupna rejestratora jazdy na moto...

• Like 1

• 11 months later...