ste-fan 27 Posted Monday at 07:43 PM Report Share Posted Monday at 07:43 PM Dla tych, którzy w tym sezonie planują przeskoczyć Bałtyk, jedyna okazja. Taniej już nie będzie.https://www.stenaline.pl/zimowa-wyprzedaz?utm_source=ACS&utm_medium=email&utm_campaign=pl-skg-winter-sale-210108&utm_content=pl-skg-winter-sale-noextra-210111&utm_term=81745183&acslang=PL&crmid=f461a745-8485-4770-b413-40f28841b471&deliveryName=DM167393 Quote Link to post Share on other sites
Wicher 336 Posted Tuesday at 12:25 PM Report Share Posted Tuesday at 12:25 PM Stena Line organizuje też w sezonie motocyklowym "Motocyklowy Potop". Nie wiem jak będzie w tym roku, ale jak ktoś chce liznąć Szwecji, to może być to fajna opcja. Był rejs promem w promocyjnej cenie, 1 lub dwa noclegi(kamping) do wyboru, jakieś wybrane trasy do objechania, nie wiem czy w skład wchodziły posiłki. Znajomy był i podobało mu się. Cena rzekomo też korzystna. Trzeba by to porównać z tym co oferuje Stefan. Quote Link to post Share on other sites
ste-fan 27 Posted Tuesday at 05:48 PM Author Report Share Posted Tuesday at 05:48 PM Dwa razy korzystałem z programu Stena Line '' Szwecja na motocyklu '' https://www.stenaline.pl/do-szwecji/rejsy-turystyczne/szwecja-na-motocyklu' . Było to bardzo korzystne zwłaszcza dla wybierających się do Norwegii, ponieważ ( zgodnie z regulaminem ) trzeba było zmieścić się w 14 dniach. Od zeszłego sezonu okres ten skrócono ( nie wiadomo dlaczego ) do 10 dni. Quote Link to post Share on other sites
Wicher 336 Posted Tuesday at 06:01 PM Report Share Posted Tuesday at 06:01 PM Może przewoźnik nie widział w tym interesu, diabli wiedzą. A gdzie włóczyłeś się po skandynawii?? Teraz dojrzałem, że twój link, to oferta dla samodzielnie realizujących wyjazdy do skandynawii. Nie wiem jak to wypada cenowo w stosunku do Motocyklowego Potopu,gdzie jest jakis z gory ustalony program. Quote Link to post Share on other sites
ste-fan 27 Posted Tuesday at 07:02 PM Author Report Share Posted Tuesday at 07:02 PM To była dwa razy Norwegia a Szwecja oczywiście tranzytowo. W Norwegii, myślę, prawie wszystkie najgłośniejsze atrakcje turystyczne oprócz Lofotów ( czego bardzo żałuję ) i Przylądka Północnego, który jest tylko dla tych którzy muszą ( to moja opinia ) Quote Link to post Share on other sites
Wicher 336 Posted Tuesday at 08:14 PM Report Share Posted Tuesday at 08:14 PM No to liznąłeś tematu. Super. Byliśmy w 2005 roku, w celach innych niż turystyczne Będąc tam czułem jakiś dziwny spokój. Wróciłem pojawił się niedosyt(nie zobaczyłem za wiele) , zwłaszcza po kilku latach Miał być wielki powrót, podróż sentymentalna, ale nie doszło do realizacji. Już był plan, żeby w tym roku pojechać i w poprzednich chyba też. Zauważyłem jednak, że z roku na rok staję się bardziej ciepłolubny, a zazwczaj było na odwrót. Czyżby SKS? (StarośćKu*waStrość) Quote Link to post Share on other sites
ste-fan 27 Posted Wednesday at 09:09 PM Author Report Share Posted Wednesday at 09:09 PM W dniu 12.01.2021 o 21:14, Wicher napisał: Będąc tam czułem jakiś dziwny spokój. Wróciłem pojawił się niedosyt(nie zobaczyłem za wiele) , zwłaszcza po kilku latach Tak, tam rzeczywiście można poczuć się w jakimś sensie wolnym. Niedosyt pozostaje ( przynajmniej u nas ) i chętnie wróciłoby się tam jeszcze raz. Życzę wielkiego motocyklowego powrotu 😊 Quote Link to post Share on other sites
Klamra 27 Posted Wednesday at 09:43 PM Report Share Posted Wednesday at 09:43 PM Dołączę się do tematu: Planuję Wyjazd na Bornholm, ale rejsem z Kołobrzegu. Wiem, że zabierają oprócz rowerów, motocykle. Jeśli będzie możliwość podróżowania (pandemia itd.) planuję potem popłynąć do Malmo, i Mostem do Kopenhagi i powrót lądem. Ktoś miał jakieś doświadczenia ze Szwecją i Danią na własną rękę? Chodzi mi o noclegi, także namiotowe, jakieś pensjonaty itd. Quote Link to post Share on other sites
ajk4send 11 Posted Thursday at 08:32 PM Report Share Posted Thursday at 08:32 PM Tu masz cos o Szwecji. https://www.youtube.com/watch?v=7NdVDhr6KTk Tam na razie kwarantanna po transporcie zbiorowym (prom). Quote Link to post Share on other sites
Klamra 27 Posted 7 hours ago Report Share Posted 7 hours ago ok, dzieki za link pzdr Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts