trombel 1 Posted January 3 Report Share Posted January 3 Panowie i Panie. Jak w temacie. Ktoś był? Oglądał tam motocykle? Kupował? Warto czy szkoda zachodu? Jakieś doświadczenia z tym handlarzem? ED Moto. Jaworzno ul. Grunwaldzka 177. Quote Link to post Share on other sites
Wicher 336 Posted January 4 Report Share Posted January 4 Wiem, że kilka osób z tego forum brało motocykle od tego handlarza. Sprzęty różne, jedne lepsze drugie gorsze, ale raczej bez dłubania typu młotek+wiata przystankowa=motocykl. Kiedyś coś tam oglądałem, motocykle wydawały się w porządku, ale ceny nie były dla mnie akceptowalne i chyba ciężko było coś utargować. Nie wiem jak sprawy mają się teraz.... Quote Link to post Share on other sites
DANVIELD 238 Posted 20 hours ago Report Share Posted 20 hours ago Kiedys byłem 3 razy - 2 motocykle były bez zarzutu - 3ci raz - motocykl nie dość ze malowany to na bezczelnego sruba spustowa oleju osadzona na czerwonym silikonie. Generalnie zniechęciłem sie jeżeli chodzi o obsługę. Zawsze możesz sprawdzić - a nóz trafisz cos dobrego. Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts