Arkadiusz Mazur Posted January 29, 2020 Share Posted January 29, 2020 Witam wszystkich odwiedzających Jestem tu nowy i do razu napiszę że tylko w jednym celu. Mianowicie potrzebuję pomocy a wierzę że dobrze trafiłem. Szukam właściciela (a raczej właścicielki), lat 42 czarnego Kawasaki ER-6n. Motocykl jeździ najprawdopodobniej na Katowickich blachach. Ktoś z szanownych forumowiczów zna może tą kobietę? Będę szalenie wdzięczny za pomoc w tej sprawie. Arek Link to comment Share on other sites More sharing options...
accord Posted January 29, 2020 Share Posted January 29, 2020 Agent Tomek ? 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Arkadiusz Mazur Posted January 29, 2020 Author Share Posted January 29, 2020 Nie, nie Tomek. Jeśli umiesz czytać to podpisałem się Arek. To taki skrót od Arkadiusz. Jak napisałem wcześniej szukam pomocy bo mi na tym zależy. Link to comment Share on other sites More sharing options...
accord Posted January 30, 2020 Share Posted January 30, 2020 Poczucie humoru ZERO Link to comment Share on other sites More sharing options...
Arkadiusz Mazur Posted February 1, 2020 Author Share Posted February 1, 2020 Ktoś może pomóc w tym temacie? Link to comment Share on other sites More sharing options...
accord Posted February 1, 2020 Share Posted February 1, 2020 A dlaczego ktoś miałby ci pomóc ? Przychodzisz znikąd, nie wiadomo kim jesteś. A może ty chcesz tej dziewczynie krzywdę zrobić ? Arkadiuszu ! Jak widzisz, umiem czytać. Link to comment Share on other sites More sharing options...
victoryMP Posted February 2, 2020 Share Posted February 2, 2020 10 godzin temu, accord napisał: A dlaczego ktoś miałby ci pomóc ? Przychodzisz znikąd, nie wiadomo kim jesteś. A może ty chcesz tej dziewczynie krzywdę zrobić ? Arkadiuszu ! Jak widzisz, umiem czytać. czytac i pisac Link to comment Share on other sites More sharing options...
Arkadiusz Mazur Posted February 3, 2020 Author Share Posted February 3, 2020 "accord" ja już nawet wiem skąd ten twój nick. Nie wiem tylko dlaczego od początku doszukujesz się podstępu i nieprawości. Śnią Ci się takie rzeczy że ciągle o nich myślisz? Link to comment Share on other sites More sharing options...
accord Posted February 4, 2020 Share Posted February 4, 2020 Słucham cię więc Arkadiuszu, objaśnij mi jaka jest geneza powstania mojego nicka. Generalnie to mi się nic nie śni, czasem jakieś pierdoły. Nie doszukuję się podstępu i nieprawości ale parę rzeczy już w życiu widziałem. Gdybym znał tą dziewczynę, co nie jest wykluczone, to najpierw jej bym zapytał czy ma ochotę na kontakt z tobą. Jak już wcześniej pisałem, przychodzi pan nikomu nieznany, nie wiadomo skąd i oczekuje "wrażliwych" danych. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted February 4, 2020 Share Posted February 4, 2020 Proszę wszystkich czytających ten wątek o zgłoszenie go zespołowi administracyjnemu w celu zamknięcia. Link to comment Share on other sites More sharing options...
.:BadMan:. Posted February 4, 2020 Share Posted February 4, 2020 Zamykam temat, jeśli osoba poszukiwana przeczyta, że ktoś ją szuka i będzie chciała się ujawnić to zapewne to zrobi. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts