Jump to content

Problem z HD gilde electra


Recommended Posts

Witam. Od pewnego czasu mam problem z moją Electrą. Czy zimny czy ciepły w czasie jazdy odcina zapłon. Po krótkim postoju znowu odpala. Wszystko przeczyściłem, zmienilem świece, wymiana paliwa itp. i problem nie ustępuje. Co może być przyczyną? Może ktoś z Was też tak miał? Pozdro 

Link to post
Share on other sites

Dziękuję Ci bardzo za sugestie może akurat to byłoby przyczyną. Myślę nad podpieciem moto u jakiegoś mechanika do komputera a nóż widelec wyjdzie czarno na białym co mu szkodzi. Może orientujesz się lub ktoś tu z obecnych na forum, który mechanik motocyklowy operowałby takim sprzętem? Najlepiej okolice Orzesza, Mikołowa?

Z góry dziękuję za pomoc:) 

Link to post
Share on other sites

Możesz zrobić to sam. Harleye mają tryb diagnostyczny który użytkownik może uruchomić samemu.

https://www.youtube.com/watch?v=XMP3gIQmpcU

Przy odrobinie szczęścia odczytasz kod błędu, a znaczenie musisz odszukać w manualu lub w internecie.

Problemem jest to, że jak coś nie zepsuje się całkiem to błąd może się nie zapisać.

Owocnych poszukiwań i rychłej naprawy :)

 

Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
×
×
  • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.