LBG Posted March 24, 2020 Share Posted March 24, 2020 Oby tylko wiosnę Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Metall Posted March 25, 2020 Share Posted March 25, 2020 No właśnie, właśnie. Szkoda gadać. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
victoryMP Posted March 25, 2020 Share Posted March 25, 2020 Ale nie ma zakazu jazdy na motocyklu.! Mozna zrobic kilka kilometrow. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
grzesiek_73 Posted March 25, 2020 Share Posted March 25, 2020 Niby zakazu jazdy na moto, nie ma, ale jest zakaz "swobodnego przemieszczania się" czy jakoś tak... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
LBG Posted March 26, 2020 Share Posted March 26, 2020 Koleżankę z pracy wczoraj zatrzymała Policja i spytali, dokąd jedzie? Powiedziała - do pracy i puścili dalej Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
victoryMP Posted March 26, 2020 Share Posted March 26, 2020 Mozna tez powiedziec ze jade do przyjaciolki na s..x ! no i co mi zrobia? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
accord Posted March 26, 2020 Share Posted March 26, 2020 Maryjan, jak powiesz że na sex do koleżanki - to Cię zamkną !!! Jak powiesz że na sex do kolegi to Cię na pewno puszczą i jeszcze życzyć będą udanej zabawy !! A tak na poważnie to nie spodziewałem się po Tobie takiej nieodpowiedzialności. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
victoryMP Posted March 26, 2020 Share Posted March 26, 2020 25 minut temu, accord napisał: Maryjan, jak powiesz że na sex do koleżanki - to Cię zamkną !!! Jak powiesz że na sex do kolegi to Cię na pewno puszczą i jeszcze życzyć będą udanej zabawy !! A tak na poważnie to nie spodziewałem się po Tobie takiej nieodpowiedzialności. Janusz. To jest tylko teoria , ja bym czegoś takiego nie zrobił,trochę mnie znasz. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
accord Posted March 26, 2020 Share Posted March 26, 2020 Ufff, już myślałem że zwariowałeś !!! 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
powolny Posted January 26, 2023 Share Posted January 26, 2023 Puki co w tym roku żadnych obostrzeń jeszcze nie ma ,ciekawe czy organizatorzy ,czyli jastrzębski WRM WRucoM ( ) do organizacji imprezy ? W przyrodzie bardzo ważna jest równowaga ,a jak nie będzie imprez świeckich i zostaną nam tylko " kościółkowe " ,to będzie jak byśmy sami zaprogramowali sobie pilota . Jak ktoś coś ,nie tylko w sprawie '' Suki " ,to pisAĆ ( znowu wyszło tendencyjnie . LWG 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mototurysta Posted January 27, 2023 Share Posted January 27, 2023 Jakoś tak się zawsze coś mi po...li że jeszcze na Burej nie byłem . Może w tym roku się uda . Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
powolny Posted March 27, 2023 Share Posted March 27, 2023 No niestety ,chyba fora już serio się kończą . Wczoraj dowiedziałem się w robocie ,że w Jastrzębiu ,w sobotę była jakaś impreza motocyklowa , prawdopodobnie tegoroczna suka ,ale info nikt nie podrzucił . Szkoda ,bo widać ,że troszkę ludzi tu zagląda ,chociaż pisać się raczej już nie chce ... 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
waludi Posted March 27, 2023 Share Posted March 27, 2023 o to to , sam to raczej tylko czytam, z pisaniem gorzej. Jakkolwiek to zabrzmiało. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Taurus Posted March 27, 2023 Share Posted March 27, 2023 Co za lenie . Pisac wam sie nie chce 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mototurysta Posted April 11, 2023 Share Posted April 11, 2023 Ja nie byłem , bo ostatnio brak czasu no i pogody . W dniu 27.03.2023 o 08:28, powolny napisał(a): No niestety ,chyba fora już serio się kończą . Forum to my . Jak nie zadbamy to .... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts