accord Posted November 24, 2018 Share Posted November 24, 2018 2 godziny temu, Wicher napisał: Oj tam nie pitol?On wiedział lepiej,że my nie wiemy,że on wie? I teraz już nie będzie wiedział tego co my wiemy a on nie Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
becker Posted November 25, 2018 Share Posted November 25, 2018 W dniu 24.11.2018 o 08:12, grzesiek_73 napisał: ... W prawdzie bardzo ich lubię, ale... z grubsza wyglądalo to tak : - witajcie, nazywam sie zdzisiek, wołają na mnie misiek, chce kupic fajne moto, byle to nie było enduro ani czoper, ani skuter i żeby był czerwony jak dukati, najlepiej zeby to bylo dukati... ogólnie sie nie znam, bo prawko dopiero będę robił, ale wygrałem juz 6 wyścigów dookoła bloku, dlatego ma być dukati , co polecacie?? ...... pada parę propozycji ze strony interlokutorów ..... - co wy kuwa wiecie o jezdzie?? pisalem ze ma być dukati?/ pisalem, no to co jest grane? no co sie tak kolega burzysz?? nie pasuje dukati? ja wygralem 6 wyścigów dookola bloku, takze wiesz.. ........ dalszy ciag krótkiej dyskusji ..... - sami pojebancy tu widze na tym forum, kuwa juz nigdzie nie idzie normalnie pogadac jak czlowiek, kuwa jaki chlew, japierdole. co za banda, czlowiek sie grzecznie pyta a tu taki hejt, kuwa co za cioty, odchodze ... WY NIE WIECIE COSCIE STRACILI BERETY JEBANE ... koniec.. tak ja bym to widział, przy naprawde niedużej dozie wyobrazni, rzecz jasna Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
LBG Posted November 25, 2018 Share Posted November 25, 2018 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
grzesiek_73 Posted November 25, 2018 Share Posted November 25, 2018 Becker, ja widziałem to podobnie, ale ktoś taki, może wprowadzić trochę "życia" , "świeżej krwi" na forum. Ludzie są różni i czasem trzeba dać komuś trochę czasu, aby go lepiej poznać (tzw. beczkę soli) Nie wiemy, czym się zajmował, kim był i czy może w jakiejś innej kwestii niż motocykle, mógł komuś tu na forum w czymś pomóc (a może i nie ) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
becker Posted November 25, 2018 Share Posted November 25, 2018 hehe, stary ożeń sie z nim ? ... no nie wiemy czym sie zajmował, ale co nas to obchodzi? był i poszedł, puścił świeżej krwi i o to chodziło, krótko wytrzymał widać mało krwi gosc miał, ale sorry grzesiek jak Ci zepsułem randke , bede uważał kolejnym razem i postaram sie nie wypsnąć zadnym złym słowem p.s. nie spodziewalem sie że koleś taki delikates ? 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted November 25, 2018 Share Posted November 25, 2018 Truuudneee spraaawyyy? 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
grzesiek_73 Posted November 26, 2018 Share Posted November 26, 2018 8 godzin temu, becker napisał: sorry grzesiek jak Ci zepsułem randke Yyyyy.... Nie umawiam się przez internet Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Semy Posted December 1, 2018 Share Posted December 1, 2018 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
bankus Posted January 7, 2019 Share Posted January 7, 2019 troche z innej beczki, delikatne wskazówki dla kupujących swoje pierwsze moto używkę: https://www.scigacz.pl/Krecenie,licznika,jak,poznac,w,motocyklu,17072.html Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted April 3, 2020 Share Posted April 3, 2020 No no no, owszem spamerze.... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts