Mateusz Gromek Posted September 17, 2018 Report Share Posted September 17, 2018 Jak w temacie, szukam czegoś, żeby zacząć swoją przygodę ze świeżą kategorią B, więc tylko 50-siatki wchodzą w grę, słyszałem, że na mój wzrost (186) najlepiej kupić jakieś supermoto bo na wszystkim będę siedział pozginany, jak to wygląda w praktyce i czy możecie coś polecić? Budżet najlepiej 2-3 tysiące, wiadomo, mówię tutaj o używkach Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
bankus Posted September 17, 2018 Report Share Posted September 17, 2018 dla wysokiego osobnika to przychodzi mi do głowy jedynie honda varadero 125. Ale tu trzeba dać minimum 6 tysiali i to zimowa cena http://www.motocykle125.pl/lista-prawo-jazdy-b/honda-varadero-xl-125-v-1999-2002/ https://pl.wikipedia.org/wiki/Honda_XL_125V_Varadero Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mateusz Gromek Posted September 17, 2018 Author Report Share Posted September 17, 2018 Koniecznie 50 ? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
grzesiek_73 Posted September 17, 2018 Report Share Posted September 17, 2018 Może po prostu skuterek. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mateusz Gromek Posted September 17, 2018 Author Report Share Posted September 17, 2018 Niestety odrzuca mnie troszkę wygląd skuterkow i z doświadczenia źle się czuję w takiej pozycji Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Taurus Posted September 21, 2018 Report Share Posted September 21, 2018 Ja sporo latalem skutem Gilera runner 50 dd. jednak jestem innego zdania mimo wyzszego wzrostu i wiekszej wagi Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted March 11, 2019 Report Share Posted March 11, 2019 najlepiej dolacz do grup na fb i napisz czego potrzebujesz i szybko cos znajdziesz:) szukanie czegos konkretnego nie jest dobre chyba ze juz naprawde masz duze wymogi, ale to nie w takim budzecie Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts