powolny Posted October 16, 2018 Share Posted October 16, 2018 Na zakończeniu w Twinpigsie kolega przejechał się na GS-ie 310 (naked ,BMW zrobiło jazdy próbne) .Załapał się ,bo nie było chętnych na malucha , wszyscy chcieli na tych wielkich . Powiedział ,że całkiem nieźle ,tylko ze wzgl. na wzrost i brak szyby , łeb chciało mu urwać . Teraz będą kusili promocjami ,a najgorsze jest to ,że sezon nieubłaganie się kończy i czego by nie kupić ,to na wypróbowanie trzeba z pół roku czekać . Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aikon Posted October 17, 2018 Share Posted October 17, 2018 Ja wczoraj wziąłem na jazdy próbne Dominara, odstawiając mojego Janka na przegląd. Zrobiłem jakieś 100km i ogólnie sprzęt na miasto całkiem dobry. Jest czym wyprzedzić, całkiem wygodny, także myślę że i na trochę dłuższe wypady się nada. Przednia lampa w nocy robi dobrą robotę, w moim dla porównania to świeczki są. Skrzynia chodzi całkiem precyzyjnie, nie ma problemu z szukaniem biegów, nawet luzu. Silnik elastyczny, ciągnie praktycznie od samego dołu. Zawieszenie ani za miękkie ani za twarde. Puki co jestem pod pozytywnym wrażeniem. Dziś go oddaję ale może uda się nawinąć jeszcze parę km. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Minda Moa Posted November 7, 2018 Author Share Posted November 7, 2018 I jak? Udało się jeszcze coś nakręcić? Wrażenia zupełnie podobne do moich. Widzę również, że promocja na DOminara zostałą przedłużona do 15 listopada. Pojawiły się także nowe malowania (czerwony jest cudo), ale droższe o 1000 zł. Co tu robić? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
MotoMoro Posted November 7, 2018 Share Posted November 7, 2018 Cześć wszystkim! Widzę, że nie jestem sam w kwestii rozkminy nad Dominarem. Trafiłem tu z wyszukiwarki, bo szukam info o tym jak sprawuje się ten sprzęt. Też byłem na jeździe testowej i poważnie rozważam zakup takiej sztuki. Pozdrawiam Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
powolny Posted February 12, 2019 Share Posted February 12, 2019 Wprawdzie za kasę zbieraną na Dominara kupiłem w grudniu kociołek ,to cały czas gdzieś on za mną chodzi ,a może jeździ . Znalazłem fajny artykuł i filmik reklamowy ,w/ g mnie super zrobiony https://www.scigacz.pl/Bajaj,Dominar,400,2019,kilka,dobrych,zmian,34711.html Smutne jest to ,że nie ma w ofercie sprzedażowej nowych choperów ,bo i używek z tego wkrótce też niestety nie będzie .Nawet motocykle od Harleja jakieś takie coraz bardziej skuterowe . W zeszłym sezonie udało mi się nakręcić 18k + ,tak że muszę się już rozglądać za następcami , bo dobrze nie mieć w trasie przygód ,tych z padniętym moto . Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Michał Czajka Posted March 18, 2019 Share Posted March 18, 2019 Ja też brałem pod uwagę Dominara i resztę małolitrażowych motocykli, po miesiącu kombinowania i zastanawiania się (w między czasie zrobiłem Kat.A) trafiłem przypadkiem na Hondę CB500F z przebiegiem 5tys km i w stanie idealnym (przednia czasza była uszkodzona ale gość zadeklarował się, że ją wymieni) podliczając motocykl+prawko+sportowy wydech+kilka modyfikacji + odzież wyszło mnie około 16tys. I tak sobie myślę z perspektywy czasu, że było to najlepszym rozwiązaniem. A z motocykla jestem bardzo zadowolony, 2 cylindry w rzędzie, 48koni, Japońska technologia i wykonanie, świetny chamulec przedni, mogę szczerze polecić tę Hondę. Edit: +1000zł bo postanowiłem wymienić fabryczne Dunlopy na Micheliny PILOT road 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts